Mit jelent szellemmel almodni?
Figyelt kérdés
Szellem gonosz szavakat sugott a fulembe ,veszekedtem vele almomban.2014. jan. 8. 14:20
1/3 anonim válasza:
Maga a szellem jelenti: annak a fantomnak a szimbóluma, amit egész életünkben kergetünk. (szóval érted...)
Szellemet látni: kellemetlen dolgot tudunk meg
Összeveszni valakivel: (kapaszkodjál!) várható kibékülés.
By: Mit jelentenek az álmok '76.os kiadás
2/3 anonim válasza:
Álmodtál egy világot magadnak, ott állsz a kapui előtt,
adj hitet hogy be tudjál lépni... a szellemek egy része bunkó, ne foglalkozz vele ha szidnak vagy ilyesféle.
3/3 anonim válasza:
Én nem vagyok nagyon jártas ebben a témában...viszont amikor a nagypapám meghalt az azt követő 5 évben voltak olyan esték , amikor engem és a bátyámat valami furcsa érzés kerített hatalmába és azokon a napokon mindig a nagypapám szellemével álmodtam,dee nem csak én hanem a bátyám is. Szóval az is lehet, hogy valaki meglátogatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!