Hogyan lehet kilépni a testből?
Asztrális császármetszés az halállal jár, mert elszakad az ezüstfonál, kapcsolat a fizikai testtel. De végtelen messzeségbe lebeghetsz anélkül hogy ez megtörténjen, mert végtélenségig nyújtható.
De van egy könyv több mint 100 standard technikával (asztrális kivetülés, OOBE).
kérdező, van egy nagyon jó könyv a témában!
egy orvos-pszichológus írta.
dr bruce goldberg: asztrálutazás kézikönyve
hosszú, de mire átnyálazod, megérted, hogy mindez miként működik!
azt én sem értem, hogy ilyen agyatlanok, miért írnak ide, mikor a témához semmi közük!
"Köszönöm a harmadik hozzászólónak. A többit lepontoztam. Ateistákat, szkeptikusokat nem kérek."
Első válaszoló vagyok. Jelentem: Sem ateista, sem szkeptikus nem vagyok.
Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, bár én nem tudatosan csináltam, nem is akartam, hogy megtörténjen, csak spontán jött.
Szóval az a lényeg, hogy ténylegesen el kell aludnod, viszont olyan időpontban, amikor általában nem szoktál, mondjuk ebéd után. Természetesen erre nincs mindig idő, én is nagy ritkán, hétvégenként tudtam csak megtenni.
Az elméletem az, hogy mivel olyan időpontban alszol, amikor nem szoktál, ezért a belső biológiai órád szerint ébren kellene lenned, és ezért az én tudat egy része teljesen éber marad, jóllehet a fizikai tested alszik.
Így történt meg velem, hogy aludtam, mégis a szoba ajtajában találtam magam, bámultam kifelé, mint az a bizonyos borjú, mivel egy teljesen más valóságban találtam magam, pedig a szoba meg minden ugyanaz volt körülöttem.
Vagy volt olyan, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a fizikai testem milyen pozícióban fekszik az ágyon, mert a "másik" testemmel térdeltem, ültem, meg mozogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!