The Conjuring c. filmet látta valaki? Állitólag igaz történet. Mennyi lehet az igazságtartalma?
Figyelt kérdés
Hu, elég durva film volt, két nap nem tértem észhez. Éjjel ki se mertem menni wc-re. :D2014. ápr. 25. 17:58
11/18 Laylah válasza:
Sok filmre ráírják, hogy igaz történet alapján, ez általában megdobja az eladások számát. A film maga nem volt egy nagy dolog... Karba tett kézzel néztem végig kb.
12/18 anonim válasza:
Nekem a hasamon volt többnyire a kezem.Néha beletúrtam a hajamba.
13/18 Laylah válasza:
12.: Úgy értettem, számomra egy deka félelmet nem okozott. :) Velem nem jó horrort nézni, mert röhögök szinte az összesen. :)
14/18 anonim válasza:
Hát akkor ha mi ketten néznénk horrort akkor azt hinnék valami vígjátékot nézünk.Nem is tudom vagy két éve volt egy kukoricás film.Talán Husk volt a címe.Na az egy kicsit megfogott.Persze éjjel.Amúgy nem nagyon „fosat be”egyik újonnan készült úgynevezett horror.
15/18 Laylah válasza:
A Gonosz halottat láttad? :D Egyik haverom meg barátnőm nagyon beleélik magukat a horrorfilmekbe, félnek rajtuk, de kicsit bekólázva ezt megnéztük, és mindannyian végigröhögtük az egészet. Akkora egy vicces filmet... XD
16/18 anonim válasza:
A tavalyit vagy az eredetit?Tulajdonképpen minden ilyen filmhez kell egy környezet.Ha mondjuk a köztemető közepén éjjel egy kis lejátszón nézné az ember egyedül lehet még az Addams Family is más megítélést hozna ki.
18/18 anonim válasza:
A Warren házaspárnak egyébként van egy múzeuma is a lakásukban, elmehetsz oda, megnézheted.
1 bizonyíték, hogy minden eset megtörtént. Ja, és egyébként láttad a filmet nem? Abban benne volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!