Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vájkálnak az agyamban? Soha...

Vájkálnak az agyamban? Soha sem drogoztam, alkoholt mértékkel szoktam, (heti 1 ivás spicces állapotig átlagosan)

Figyelt kérdés

Már kb. 4 éve, hogy majdnem heti rendszerességgel vannak hallucinációim éjszaka. Van, hogy fel kelek teljesen tudatomnál vagyok és valamilyen megmagyarázhatatlan dolgot teszek.

néhány közülük:

- a takarómat fél percen keresztül egy halom zsemlének néztem

- felugrok az ágyból, hogy megtartsam a fejem fölött lévő polcot, hogy le ne szakadjon

-darazsak

-feketelyuk

- hatalmas lélekjelenléttel kinyitom az ablakot, hogy kiszökjön a "mérges gáz"

- Káromkodva felugrok, hevesen pásztázok az ablakból,hogy hova rejtették a bombát

- betömöm párnával a falat, hogy a bennszülöttek szuronyai el ne érjenek

Egy észrevétel: Ezek bár pánik szerű cselekedetek, nem érzékelek közben félelmet, düht, aggodalmat. Csak csinálom, ezért furcsa.

Nem lenne teljes a történet, ha nem említeném meg, hogy a kollégiumi cellatársaimnak is hasonlói vannak

(kinyitja a hűtőt és arra ébred, hogy fázik a hasa, felugrik a másik szobatársam ágyára és figyeli a "plafonról csöpögő vért"

Ha ez viccesnek tűnne, nem rég olyan is volt, hogy összejátszottunk. Ő felugrott, hogy Hé, Kaja! Én meg el kezdtem keresni valamit indokolatlanul az ágyam mellett.

Ezek már futnak 4 éve lassan.

Észrevettem egy másik dolgot is. Mikor kimerülten jövök munkából 12 órából , ülök a buszon lecsuklik a fejem a szegycsontomra a fáradságtól, mint akit főbe lőttek, és olyan gondolatok kérdések fogalmazódnak meg bennem, amik engem a tudatos énemet egyáltalán nem érdekelnek. A legbosszantóbb, hogy ahogy rá eszmélek mikre gondolok el is felejtem.

Tudom kissé komikusnak tűnik, de nem viccelésből írtam le ezeket az élményeket. Ötleteket várok, véleményeket.

Mitől lehetnek ezek a furcsaságok ?

2014. ápr. 23. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

már miért ne lehetne? :)

nem azt mondtam, hogy végstádiumban van...

vagy akkor súlyos cukorbeteg...

magától nem hallucinál az ember

2014. ápr. 23. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát pedig itt az ezotériában elég sokan hallucinálnak mindenféléket... Főleg szellem, démon és földönkívüli a sláger, de voltak elvetemültebb dolgok is már szép számmal.
2014. ápr. 23. 23:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet kimerültség is.De erről eszembe jutott, hogy a mi lakásunkban is van egy olyan szoba, hogy mikor ott alszom, már mikor lefekszem jönnek olyan gondolatok, amik abszolut idegenek tőlem és ez zavaró nagyon.Ott rosszakat álmodom,ráadásul fizikailag is rosszabbul érzem ott magam.Lehet, hogy ti is hasonlóan rossz helyen tartózkodtok abban a cellában.
2014. ápr. 24. 09:40
 14/15 anonim ***** válasza:
ilyen bajaid vannak, és ahelyett hogy orvoshoz mész, jól nekiláttál idegépelni erre a weboldalra ami 13 éves trollfiókák játszótere.
2014. ápr. 27. 21:24
 15/15 happyhippy válasza:
Igen, ezeket álmoknak csúfolják...
2014. máj. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!