Vájkálnak az agyamban? Soha sem drogoztam, alkoholt mértékkel szoktam, (heti 1 ivás spicces állapotig átlagosan)
Már kb. 4 éve, hogy majdnem heti rendszerességgel vannak hallucinációim éjszaka. Van, hogy fel kelek teljesen tudatomnál vagyok és valamilyen megmagyarázhatatlan dolgot teszek.
néhány közülük:
- a takarómat fél percen keresztül egy halom zsemlének néztem
- felugrok az ágyból, hogy megtartsam a fejem fölött lévő polcot, hogy le ne szakadjon
-darazsak
-feketelyuk
- hatalmas lélekjelenléttel kinyitom az ablakot, hogy kiszökjön a "mérges gáz"
- Káromkodva felugrok, hevesen pásztázok az ablakból,hogy hova rejtették a bombát
- betömöm párnával a falat, hogy a bennszülöttek szuronyai el ne érjenek
Egy észrevétel: Ezek bár pánik szerű cselekedetek, nem érzékelek közben félelmet, düht, aggodalmat. Csak csinálom, ezért furcsa.
Nem lenne teljes a történet, ha nem említeném meg, hogy a kollégiumi cellatársaimnak is hasonlói vannak
(kinyitja a hűtőt és arra ébred, hogy fázik a hasa, felugrik a másik szobatársam ágyára és figyeli a "plafonról csöpögő vért"
Ha ez viccesnek tűnne, nem rég olyan is volt, hogy összejátszottunk. Ő felugrott, hogy Hé, Kaja! Én meg el kezdtem keresni valamit indokolatlanul az ágyam mellett.
Ezek már futnak 4 éve lassan.
Észrevettem egy másik dolgot is. Mikor kimerülten jövök munkából 12 órából , ülök a buszon lecsuklik a fejem a szegycsontomra a fáradságtól, mint akit főbe lőttek, és olyan gondolatok kérdések fogalmazódnak meg bennem, amik engem a tudatos énemet egyáltalán nem érdekelnek. A legbosszantóbb, hogy ahogy rá eszmélek mikre gondolok el is felejtem.
Tudom kissé komikusnak tűnik, de nem viccelésből írtam le ezeket az élményeket. Ötleteket várok, véleményeket.
Mitől lehetnek ezek a furcsaságok ?
már miért ne lehetne? :)
nem azt mondtam, hogy végstádiumban van...
vagy akkor súlyos cukorbeteg...
magától nem hallucinál az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!