Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vájkálnak az agyamban? Soha...

Vájkálnak az agyamban? Soha sem drogoztam, alkoholt mértékkel szoktam, (heti 1 ivás spicces állapotig átlagosan)

Figyelt kérdés

Már kb. 4 éve, hogy majdnem heti rendszerességgel vannak hallucinációim éjszaka. Van, hogy fel kelek teljesen tudatomnál vagyok és valamilyen megmagyarázhatatlan dolgot teszek.

néhány közülük:

- a takarómat fél percen keresztül egy halom zsemlének néztem

- felugrok az ágyból, hogy megtartsam a fejem fölött lévő polcot, hogy le ne szakadjon

-darazsak

-feketelyuk

- hatalmas lélekjelenléttel kinyitom az ablakot, hogy kiszökjön a "mérges gáz"

- Káromkodva felugrok, hevesen pásztázok az ablakból,hogy hova rejtették a bombát

- betömöm párnával a falat, hogy a bennszülöttek szuronyai el ne érjenek

Egy észrevétel: Ezek bár pánik szerű cselekedetek, nem érzékelek közben félelmet, düht, aggodalmat. Csak csinálom, ezért furcsa.

Nem lenne teljes a történet, ha nem említeném meg, hogy a kollégiumi cellatársaimnak is hasonlói vannak

(kinyitja a hűtőt és arra ébred, hogy fázik a hasa, felugrik a másik szobatársam ágyára és figyeli a "plafonról csöpögő vért"

Ha ez viccesnek tűnne, nem rég olyan is volt, hogy összejátszottunk. Ő felugrott, hogy Hé, Kaja! Én meg el kezdtem keresni valamit indokolatlanul az ágyam mellett.

Ezek már futnak 4 éve lassan.

Észrevettem egy másik dolgot is. Mikor kimerülten jövök munkából 12 órából , ülök a buszon lecsuklik a fejem a szegycsontomra a fáradságtól, mint akit főbe lőttek, és olyan gondolatok kérdések fogalmazódnak meg bennem, amik engem a tudatos énemet egyáltalán nem érdekelnek. A legbosszantóbb, hogy ahogy rá eszmélek mikre gondolok el is felejtem.

Tudom kissé komikusnak tűnik, de nem viccelésből írtam le ezeket az élményeket. Ötleteket várok, véleményeket.

Mitől lehetnek ezek a furcsaságok ?

2014. ápr. 23. 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Álom a nevük.
2014. ápr. 23. 20:31
 2/15 anonim válasza:
43%
Flúgos vagy, ez ennél nem bonyolultabb. Fossál egy belvárosi kirakat elé, és nyerj egy beutalót az IMEI-be.
2014. ápr. 23. 20:32
 3/15 A kérdező kommentje:
jaj de jót nevettem NEM
2014. ápr. 23. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Sok munka, kevés hasznos pihenés. Szerintem kimerültél. Lazíts, mert nem szabad ilyen gyorsan élni!
2014. ápr. 23. 21:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis, nincs semmi bajod és ehhez semmi köze az ezotériának. Félig éber agyi állapot, hangi, képi hallucinációkkal. Én volt már, hogy azt láttam, mintha denevérek röpködnének a szobámban, meg nekem is volt ilyen, hogy vitatkoztam egy ott nem lévő rémalakkal és a párnám ráztam felé :D Így leírva vicces, de átélni marhára nem az. Próbálj pihenni, kevesebbet idegeskedni. A másik amit írsz, ebben sincs semmi rendkívüli. Ez is ilyen alvás-ébrenlét átmenet, a művészek, tudósok ilyenkor alkotnak.
2014. ápr. 23. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Most nem rosszindulatból mondom, de lehet, hogy Kezdődő skizofréniában szenvedsz ajánlom minél hamarabb menj orvoshoz skizofrénia előjelei: személyiség szétesése, hallucinációk, nem létező hangok, önkéntelen pánikba esés, téveszmék, stb. [link]
2014. ápr. 23. 22:17
 7/15 anonim válasza:
tanácsként mondom, nem szeretnélek megsérteni, de szerintem fordulj orvoshoz
2014. ápr. 23. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak megijeszteni, meg hülyeséget sem mondani, de nem lehet agydaganatod?
2014. ápr. 23. 22:36
 9/15 anonim ***** válasza:
70%

Igen, utolsó, hülyeséget írsz. Írja, hogy 4 éve kezdődött neki a dolog. Nos, egy agydaganat átlagos túlélési ideje 1 év... Azóta min. 4x patkolhatott volna el a kedves kérdező.

A 7. is hülyeséget ír: a skizofrénia lényege az állandó megfigyelés érzet, indokolatlan agresszív magatartás. A Wikipédia pedig teljességgel, bizonyítottan tudománytalan forrás.

2014. ápr. 23. 22:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Én szeretném a Wikin található ismeretmennyiségnek csak az ezredrészét tudni. Már legalább ezerszer annyi információ birtokában lennék, mint ezer átlagember együttvéve.
2014. ápr. 23. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!