Más is issza így a kakaót?
Figyelt kérdés
Mindig úgy csinálom, hogy kicsit több port teszek bele, mint amennyit a tej fel tudna oldani.Ahogy kavarom a tej összeragasztja a kakaóport, és ami nem oldódik fel az feljön a tetejére, és ezt megeszem.
Én egy kicsit furcsának tartom.Más is issza így?(Remélem érthetően fogalmaztam)
2014. ápr. 16. 22:37
1/4 anonim válasza:
Nem, te vagy az egyetlen aki így issza. Különleges és egyedi vagy. Ezáltal hipster.
3/4 anonim válasza:
Én is szoktam így inni :) Nagyon finom :) :D
4/4 anonim válasza:
na oszt ezt minek megkérdezni? ennyire unatkoztok vagy tényleg ennyire értelmi fogyatékosok vagy lelkisek vaagtyok hogy minden sz.rt kiirtok kikérdeztek!
ez nem csak erre a kérdésre igaz sokan kiirnak ilyen hüly.ségeket pl ki szokott szám.gépezni (csak pl) érted csak ugy kiváncsiságból. nemtudom az ilyennek nemvolt gyerekszobája vagy ez jópofi vagy csak unalom űző fogalmam sincs de ha ennyire ráértek örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!