Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Velem nem fog ilyen történni...

Velem nem fog ilyen történni ugye?

Figyelt kérdés
Mondjuk csak filmben láttam de akkor is félek! Valami filmben nagyon régen sok éve már de valahogy megmarad bennem! Valakit műtöttek valamivel! És az illető mély altatás közben kiszállt a saját testéből és végig nézte amit csináltak vele! Engem is műteni fognak !
2014. márc. 25. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Én inkább attól félnék, hogy felébredek műtét közben. Láttam most egy dokumentumfilmet, az altatásról szólt. Abban volt egy nő, aki a szívműtétje közben felébredt és végigszenvedte az egészet. Nem tudott beszélni, jeleket adni az orvosoknak, hogy már ébren van. Hallottam mástól is, aki felébredt műtét közben. Az egyik a sérvműtétje közben ébredt fel és érezte a műtét fájdalmait, mindent. Na ez az igazi borzalmas dolog. Az asztráltest sétától én nem tartanék egyáltalán, az ehhez képest semmi.
2014. márc. 26. 21:47
 12/12 anonim válasza:
11. hozzászóló te aztán nem vagy semmi. Kérdező ne aggódj, nincsen rá esély, hogy felébredj. Orvosnak tanulok és rengeteg műtéten voltam már jelen, az altatóorvos végig ott lesz melletted és figyeli az életjelenségeidet. (szívfrekvencia, vérnyomás, légzés stb.) Nyugodtan rábízhatod magad az orvosokra, vigyázni fognak rád és nem is fogsz emlékezni semmire.
2014. márc. 30. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!