Velem nem fog ilyen történni ugye?
Figyelt kérdés
Mondjuk csak filmben láttam de akkor is félek! Valami filmben nagyon régen sok éve már de valahogy megmarad bennem! Valakit műtöttek valamivel! És az illető mély altatás közben kiszállt a saját testéből és végig nézte amit csináltak vele! Engem is műteni fognak !2014. márc. 25. 19:35
1/12 anonim válasza:
Az csak film!!! Nyugi!
Semmi ilyesmi nem fog történi.
2/12 A kérdező kommentje:
Pff! Köszi!
2014. márc. 25. 20:02
3/12 anonim válasza:
Ilyen a valóságban nincs! Azt a jelenetet is számítógéppel csinálták, nyugi!
4/12 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! De tényleg nagyon rettegek ettől! Minél inkább közeleg az idő annál inkább félek de meg próbálok meg nyugodni ! Tényleg köszönöm nektek!
2014. márc. 25. 20:53
5/12 anonim válasza:
Én is így voltam vele,de már visszatértem szerencsére!
6/12 anonim válasza:
Nem lehet kizárni. Lehet, hogy te leszel az első, aki ilyet tapasztal. De ha már kiszállsz, akkor kötelező nézni hogy mit csinálnak veled? Én járkálnék erre-arra, keresnék valami érdekes látnivalót.
7/12 anonim válasza:
"Nem lehet kizárni. Lehet, hogy te leszel az első, aki ilyet tapasztal."
Már hogy lenne az első? A testenkívüli élmény gyakori jelenség, de általában súlyos, életveszélyes sokk következtében történik meg, "sima", komplikációmentes műtétnél egyáltalán nem jellemző.
Ha ez megnyugtat, engem is műtöttek már, és semmi ilyesmi nem történt. Bár a testenkívüli élmény egyáltalán nem rossz, kimondottan érdekesnek mondják, tudtommal önmagában ezt senki nem élte meg negatív tapasztalatként.
8/12 A kérdező kommentje:
Hùùù! Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 26. 08:54
9/12 anonim válasza:
Semmiképp sem. A tudat az agyadban lejátszódó érdekes folyamat, amely során az agyadban lévő sejtek ingerületátvivőkkel "beszélgetnek". És mivel a levegőben nincsenek lebegő neuronok, gliasejtek, és egyebek, ezért nem nagyon tudsz "kiszállni" a testedből.
10/12 anonim válasza:
ha még ki is szálnál (ami nem lehetséges) a mély altatás miatt úgyse emlékeznél rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!