Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » úgy érzem valaki állandóan...

úgy érzem valaki állandóan figyel. Felszettem valami démont az utcán vagy másvalamit?

Figyelt kérdés
Egy ideje állandóan figyel valami. Nem jártam temetőbe, lehet az utcán ragadt rám valami démon ? Vagy más lény lehet? Honnan tudom mi az ? Mit tegyek ? Házszentelés ijenek?
2014. márc. 23. 23:16
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem a Szarember az. [link]
2014. szept. 8. 20:10
 12/13 anonim válasza:
25%
nem léteznek szellemek szörnyek stb. olyan hülyeségek ezek!!!! járjatok el templomba imádkozzatok istenhez ő megvéd minket ezek a szellemek csak a képzeletünk szüleményei és amikor elkeztek félni kezdjetek el mondani a mi atyankot és az üdvözlégyet én is ezt teszem és rögtön megnyugszom mert tudom hogy isten ott van és vigyáz rám és ha nem hisztek istenben akkor gondoljjatok bele hogy mindegyik nagy ünnep pl:húsvét (jézus feltámadása);karácsony (jézus születése)a hitről szól és a máriapócsi máriafestméy hogy kezdett el könnyezni???van csomó vallás de azokat nem tudják bizonyítani de a keresztény vallást IGEN és megjelent mária medugorjében meg még néhány helyen nem is tudom hogy emberek hogy kéelkedhetnek istenben?!HIGGYETEK ISTENBEN
2015. júl. 18. 00:05
 13/13 anonim válasza:
amikor egyszer egyedül voltam otthon akkor elkeztem képzelődni lépteket hallottam és elkezdtem beszélgetni istennel es egyböl megszünt a félelmem
2015. júl. 18. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!