Ha létezik hipnózis miért hiányzik ennyire a köztudatból?
Figyelt kérdés
Hipnózis2014. jan. 29. 14:06
11/12 anonim válasza:
Az is tévhit, hogy a hipnózis veszélyes, kedves utolsó. Nem lehet belehalni(az esély erre kb. 0,1%). A blackout game, az veszélyes. A hipnózis nem az.
12/12 anonim válasza:
A hatalom, mindig is félt a robbanóanyagoktól. Szerintem a hipnózissal ugyan ez a helyzet. Próbálnak nem venni róla tudomást, és akkor nem terjed el túlságosan. Azt, hogy mit terjesztenek, gondolom, jól látható. Vegyé gyógyszert, vegyé fel kölcsönt, aztán be is zárult a kör. Egyszerüen nem akarják, hogy a hipnózis terjedjen. A hipnotizőr szinte bármit meg tud tenni az illetővel. Az agyunk, egy számítógép, amiben a változók törvénye ugyan úgy működik. A hipnotizőr képes megnyitni 1 komunikációs csatornát, amivel módosíthatja a változók értékét. Ha rákeresel, hipnotic orgasms, érdekes dolgokat látni. Először én is azt hittem, megrendezett. De kiderült, ez kő kemény valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!