Létezik olyan meditációs gyakorlat, amivel vissza tudok menni az időben, hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 18:19
1/9 anonim válasza:
Nem igazán vagyok jártas ezekben a dolgokban, de a hipnózissal el lehet érni hasonló eredményeket.
2/9 anonim válasza:
menj el pszichológushoz, ő segít majd neked!
3/9 anonim válasza:
pszichológus max a viccosztályra küldene vissza és nem az időben
4/9 anonim válasza:
Ha ez poén kérdés, akkor tárgytalan, de ha valaki idetéved és érdekli, utánanéztem és valóban hipnózissal egy jó hipnoterapeutával vissza leeht pörgetni az eseményeket, kívűlről látni mi, hogy volt.
Sokan alkalmzzák emlékezet kiesés, baleset esetén.
5/9 anonim válasza:
Van ilyen, igen. Helyezkedj el kényelmesen, zárd ki a külvilágot, és képzeld magad egy tisztásra, amint a tó (vagy szökőkút) szélén ülsz. Bal kezeddel, mint egy könyvet, "lapozgasd" a víz tükrét. Ezzel az előző és elkövetkezendő életeidet is meg tudod nézni, attól függően, h merre lapozol.
6/9 anonim válasza:
Igen létezik reinkarnációs utazásnak hívják. azt nem tudom, h Te magadnak tudod-e csinálni. de megvan erre is a "kiképzett ember"
8/9 anonim válasza:
Van olyan hogy le tudnak vinni alfába, de ez kockázatos lehet mert történhet az, hogy visszavisznek úgymond néhány hónapos v. éves korodig és egy kis bakival az agyadat nem tudják visszahozni és ez nagyon ciki lenne! :(
9/9 Amina.Éda válasza:
Reinkarnációs utaztatással vissza tudsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!