Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek ez telepátia?

Sándorjános kérdése:

Szerintetek ez telepátia?

Figyelt kérdés

Gyakran indokolatlanúl is ugyan arra gondolok, amire az öcsém. Sok időt töltöttünk együtt egész életünkben, de felfigyeltem rá, hogy néha pont azt a dolgot mondja ki, vagy idézi fel, amire én is adott pillanatban gondoltam. Persze hiszek a kollektív tudattalan létezésében, de ennyire hasonló lehet a gondolkodás hullámhossza egy testvérpár esetében?

pl. van a Calvin Harris közös száma Florence Welch-el a Sweet nothing, ez egy elég közismert sláger. Na az öcsém pont akkor kezdte el énekelgetni a refrénjét kicsit parodisztikusan, amikor nekem pont az járt a fejemben.

Meg előfordult az is, hogy egy aditt pillanatban ugyanarra az emberre gondoltunk. Megkérdeztem, hogy rá gondolt-e, azt válaszolta, hogy igen.

Meg van egy olyan fura érzés, mintha valaki figyelne minket, ezt általában a szellemekkel szokták összekötni, a mi esetünkben egyszerre éreztük ezt a nyugtalanító érzést (megkérdeztük unokaöcsémet, aki szintén jelen volt a szobában, ő azt állította, hogy ő is érezte, bár az ő megnyilvánulásában nem vagyok olyan szinten biztos, mint az öcsémében).

Szerintetek lehetséges, hogy egy hullámhosszra hangolódott a gondolkodásunk?

2014. jan. 22. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

> Az ilyen felsőbbrendű gondolatátvitel az valós, és nem elmélet. Aki tudja, az érti miről írok most itt, aki nem az nem is fogja megérteni soha.

Te vagy a vak, aki azt hiszi, hogy mindenki vak, csak ő nem.

2014. jan. 30. 20:05
 12/12 anonim válasza:
8# vagyok : ez lehet csak ezért van mert ti is nagyon hasonlítottok egymásra :D
2014. febr. 9. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!