Ti hogy reagálnátok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval a mi osztályunkban minden lány hisz a természet feletti dolgokban.
Egyik barátnőm mesélt egy rév (nem tudom hogy írják) nevű lényről ,mondott róla mindenfélét, említette hogy furán mászik a falon.
Mi a szünetekben, ha nagyon unjuk magunkat a mosdóban bújocskázunk (13 vagyok és lány) lekapcsoljuk a lámpát és kezdjük a játékot.Egyszer a 3. percben valaki megszólal: valami mászik a falon
Rögtön ki rohantam a mosdóból mert hogy én kicsit parázós vagyok
Ti hogyan reagáltatok volna?
csak a véleményetekre vagyok kiváncsi
2014. jan. 20. 16:56
11/12 anonim válasza:
Minek kiszaladni? *-* ha te tudnád milyen furcsa dolgok vannak, amitől az emberi faj fél, mégis a maga módján csodálatos, fel kell fedezni, meg kell ismerni, de ezek nem olyanok mint a tudományok ezeket csak saját magunknak kell felfedezni szerintem *w* , mondjuk remélem a ti osztályotokban nem olyan természetfeletti dolgokban hisztek mint a "tvájlájt" >< XDDD mondjuk még sokat kell tanulnotok szerintem ^^
12/12 Predator14004 válasza:
Szerintem ezek a természet feletti dolgok hogy is mondjam, nincs értelmük,na jó amikor megnéztem a kört én is paráztam egy kicsit de akkor is szerintem ilyenek nem léteznek.Hasonló korú vagyok én is mint te de viszont fiú és viszonylag elég erős.Már egy ideje leküzdöttem a hasonló félelmeimet de és is sokáig féltem a "sötétben megbújó lényektől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!