Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Teljesül minden apró kívánságo...

O.V. kérdése:

Teljesül minden apró kívánságom. Normális ez?

Figyelt kérdés
Apának is teljesülnek a kis kívánsága.Légyszi ne tegyétek át a humorba!Előre is köszi a hasznos válaszokat!

2014. jan. 2. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is. De hát ez jó. :) Miért ne lenne normális?
2014. jan. 2. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Kívánj nekem erős, vastag, dús, nem hulló hajat :D
2014. jan. 2. 15:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó:Jó, akkor kívánok neked jó hajat, bár ez nem tudom mennyire kis kívánság.
2014. jan. 2. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Jajj de jó, nekem is olyan hajat kívánj légyszi, köszi :))

Különben sokszor én is úgy érzem, hogy amit kigondolok, valóra válik és nagyon félek, hogy egyszer ennek még böjtje lesz. De hát addig is örüljünk neki.

2014. jan. 2. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Jó, utolsó.Én is félek hogy ez nem ingyen van.
2014. jan. 2. 16:10
 6/9 Shai-Hulud ***** válasza:
Nekem az is elég, ha minden nap jó napot kívánsz... :D
2014. jan. 2. 16:15
 7/9 Farkas András D. ***** válasza:
Tedd próbára, kívánj olyat ami nem tudható be véletlennek, ami nem esik meg bármikor, lehetőleg ne rosszat, nyerj egy szerencseszervényen konkrét összeget, vagy legyen 4-esed a lottón, ne ködösíts, mond meg konkrétan, hogy azt akarod, hogy ezen a héten 4-esed legyen a lottón, és ha nem történik semmi, vagy nem most, akkor sajnos csak egybeesések.
2014. jan. 4. 00:36
 8/9 anonim válasza:
valószínűleg, ha kételkedsz(mint most), majd csakazértsem fog teljesülni amit "tesztelésként" kívánnál, de ha ez is olyan vonzás-törvénye-dolog, akkor biztosan megtörténik következőre is :)
2014. jan. 4. 01:35
 9/9 anonim válasza:

Szerintem normális. szerencsés ember vagy.Ez tök jó.

Kérhetek egy jó felvételit? :DDD

2014. jan. 12. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!