Mekkora annak az eselye hogy megvagyok szalva valami rosszal?
Figyelt kérdés
Mar eleg reg ota megesik az hogy neha csak ugy magatol mintha belem szalna valami vagy pedig mintha a rossz felebredne bennem nem tudom hogy mitol lehet de most szinten megesett azert hataroztam el hogy kiirom mar voltam vele pszihologusnal is de semmit nem alapitot meg nalam hogy valami baj lenne az agyammal marpedig nem egyszer megtortenik hogy semmibol semmi mindha nem egyedul lennek a testemben es furcsa erzesek gyotornek amik arra kenztetnek hogy tegyek rosszat artatlan emberekkel meg ilyesmi mi lehet ez vagy hogyan vessek ennek veget ja (es bocs az ekezetekert mert telorol irtam es nincsen benne magyar nyelv). :)2013. nov. 16. 01:52
11/11 anonim válasza:
itt a pszichológus nem segít! valószínűleg egy démonnal vagy "megáldva"! a démont ne úgy képzeld el, mint valami szörnyű dolog, mint ami a filmekbe van benne, azoknak is van valóság alapjuk de itt a te esetedben csak egy szimpla általános démonról van szó! a démon észre veszi ha bizonytalan vagy, észre veszi ha félsz, ha egyszerre több negatív élmény fogad akkor pedig beléd száll, és roncsolja az életedet! felerősíti a negatív dolgokat, legyengíti az immu-rendszert, betegségeid lesznek, allergiák alakulhatnak ki! itt csak a démonűzés segíthet. Magyarországon lehet találkozni olyan démonűzökkel akik nem megjátszák magukat, az ilyeneket keresztény egyházakba keresd! Bárha hitetlen vagy akkor nem hiszem, hogy egy könnyen kifog belőled mászni az a féreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!