Illúzió vagy valóság?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek na szóval az a helyzet, hogy olyan 4-5 éve (25vagyok) nagyon ritkán évi 1-2 alkalommal be szokott ugrani egy furcsa érzés olyan 5-10 másodpercig tart aztán gondolkodóba ejt. Abban a bizonyos 10másdpercben nem értem, hogy mi folyik most körülöttem az élet valoság e egyáltalán vagy valami illuzió vagy illuzió maga a valóság. Furcsa egy érzés, igaz sokat szoktam törni a fejem ilyeneken pl hogyan keletkezet az élet mi az atom valójában ki hozta létre ezt a mindenséget, lehet hogy ez a gondolkodás egyfajta mellékhatása nem tudom. Keresgéltem a neten de nem sokmindent találtam erről a jelenségről talán az óz effect vagy óz jelenség hasonlit leginkább amikor nem tudod hogy, amit látsz az valoság vagy illuzió. Esetleg ha valaki tapasztalt hasonlót az írjon.2013. nov. 8. 13:15
1/7 anonim válasza:
Velem is történt néha ilyen, ha több napon keresztül nem aludtam semmit.
Egyszer megtörtént, hogy kialvatlanul mentem az egyik órámra, és miközben ülök a padban, és nézem a tanárt, azt látom, hogy a tanárnak zöld a haja. Természetesen csak illúzió. Ébren álmodtam.
2/7 anonim válasza:
Velem is történt már ilyen, ez akkor jelentkezik nálam amikor Pepsi Colat, iszok borsodi sörrel. hozzá egy kis aszpirint. akkor szoktam elgondolkozni, az élet értelmén és mindig 42 jön ki. :-D
3/7 anonim válasza:
Akkor én valamit elszámolok mert mindig 69 jön ki.
5/7 anonim válasza:
ilyen velem is szokott történni régebben,de egy idő után elmúlt...volt hogy ültem suliban,és nem tudtam,hogy ez most valóság vagy sem...ilyenkor kicsit becsuktam a szemem,olyanra gondolotam ami tutira biztossá tesz abban,hogy ez a valoság...érdekes egy érzés
6/7 esztan válasza:
Szerintem alapvetően nem rossz dolog ha elrugaszkodsz a valóságtól akaratlanul. Mikor nekem ilyen van (mindegy minek a hatására) inkább tovább fenntartom az érzést, mert ilyenkor olyan dolgok ugranak be, amikről nem is tudtam hogy tudom. Szóval ilyenkor tágabb lesz az elmém azt érzem és nem az a célom, hogy ez rövid ideig tartson, inkább tapasztalok.
7/7 anonim válasza:
velem is történ ijn idáig azt hitem hogy csak velem történt ilye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!