Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Illúzió vagy valóság?

Illúzió vagy valóság?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek na szóval az a helyzet, hogy olyan 4-5 éve (25vagyok) nagyon ritkán évi 1-2 alkalommal be szokott ugrani egy furcsa érzés olyan 5-10 másodpercig tart aztán gondolkodóba ejt. Abban a bizonyos 10másdpercben nem értem, hogy mi folyik most körülöttem az élet valoság e egyáltalán vagy valami illuzió vagy illuzió maga a valóság. Furcsa egy érzés, igaz sokat szoktam törni a fejem ilyeneken pl hogyan keletkezet az élet mi az atom valójában ki hozta létre ezt a mindenséget, lehet hogy ez a gondolkodás egyfajta mellékhatása nem tudom. Keresgéltem a neten de nem sokmindent találtam erről a jelenségről talán az óz effect vagy óz jelenség hasonlit leginkább amikor nem tudod hogy, amit látsz az valoság vagy illuzió. Esetleg ha valaki tapasztalt hasonlót az írjon.

2013. nov. 8. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Velem is történt néha ilyen, ha több napon keresztül nem aludtam semmit.

Egyszer megtörtént, hogy kialvatlanul mentem az egyik órámra, és miközben ülök a padban, és nézem a tanárt, azt látom, hogy a tanárnak zöld a haja. Természetesen csak illúzió. Ébren álmodtam.

2013. nov. 8. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Velem is történt már ilyen, ez akkor jelentkezik nálam amikor Pepsi Colat, iszok borsodi sörrel. hozzá egy kis aszpirint. akkor szoktam elgondolkozni, az élet értelmén és mindig 42 jön ki. :-D
2013. nov. 8. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor én valamit elszámolok mert mindig 69 jön ki.

2013. nov. 8. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz.
2013. nov. 8. 23:01
 5/7 anonim válasza:
ilyen velem is szokott történni régebben,de egy idő után elmúlt...volt hogy ültem suliban,és nem tudtam,hogy ez most valóság vagy sem...ilyenkor kicsit becsuktam a szemem,olyanra gondolotam ami tutira biztossá tesz abban,hogy ez a valoság...érdekes egy érzés
2013. nov. 16. 18:39
 6/7 esztan válasza:
Szerintem alapvetően nem rossz dolog ha elrugaszkodsz a valóságtól akaratlanul. Mikor nekem ilyen van (mindegy minek a hatására) inkább tovább fenntartom az érzést, mert ilyenkor olyan dolgok ugranak be, amikről nem is tudtam hogy tudom. Szóval ilyenkor tágabb lesz az elmém azt érzem és nem az a célom, hogy ez rövid ideig tartson, inkább tapasztalok.
2013. nov. 20. 21:15
 7/7 anonim válasza:
velem is történ ijn idáig azt hitem hogy csak velem történt ilye
2013. nov. 25. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!