Miert erzem ugy hogy valami zaklatni es bantani akar?
Nemrég óta úgy érzem mintha valami rám szállt volna hogy félelmet okozzon nekem. Reggel mikor egyedül vagyok a szobàmba és próbálnék el aludni akkor úgy hallom folyton hogy valaki egyre közelebb jön felém és meg akar ölni, de pár mp-ig amig fel emelem a fejem az ágyról addig abba hagyja a mozgást. Mindig csak közel jövö hangot hallok. Egyszer kinyitottam a bicskát ami a mellettem lévõ éjjeli szekrényen volt, de egyre közeledõ hangot hallottam és biztos voltam benne hogy itt van valaki a szobámba, nem mertem mozogni, sokkot kaptam vagy nem tudom. Mindig csak ugy alszok hogy a tv be van kapcsolva de ugy nehezen tudok aludni. Mit csinálljak? Lassan úgy érzem hogy síró rohamom lesz mert már annyira
tehetetlen vagyok. Mit kellene tegyek, miért van ez? Lehet hogy szellem vagy démon akar rosszat nekem? Lehet hogy egy halott rokonim akar üzenni/fel keresni? ( mert ilyet is olvastam ) CSAK ÉRTELMES,SEGÍTÕ VÁLASZT KÉREK olyantól akitudja mit tegyek ne olyatbhogy menj orvoshoz mert meg zakkantál stb.:D
Van egy pár kérdésem:
- Mennyi idős vagy?
- Mennyi ideje laksz ugyanott?
- Mitől félsz igazán?
Mert szerintem, vagy a költözés jelent megoldást (az életben szükség van változásra, lehet hogy ez lenne az), ha benne vagy a korban, vagy valami más: valamitől félsz és nem nézel szembe vele.
Van még más is:
- Túrázol?
- Mennyire vagy társasági ember?
E kettő is számít.
Nem mondom azt, hogy menj el orvoshoz, mert nekem is volt hasonló, viszont a problémám megoldódott nélküle.
Értem... .
Írnám, hogy ezek, csak beképzelt félelmek, de attól nem megyünk előre.
15 évesen, még fiatal vagy a költőzésre, így azt, nem javaslom neked.
A passzív és az aktív pihenésed között legyen egyensúly - egyik se legyen több, a másiknál. Próbálj meg kiállításokra is elmenni (amik felkeltik az érdeklődésedet).
A bekapcsolt TV az árt a szervezetednek (miközben alszol). Ne az legyen bekapcsolva, viszont valami világíthat, vagy valamit tegyél az ágyad mellé, amitől megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!