Előfordult már veletek hogy egy idegenre amikor ránéztetek nagyon különös érzésetek támadt?
Figyelt kérdés
Egy meghatározatlan érzésről beszélek, bizalom, melegség, kedvesség volt a szemében (nem szerelem vagy ilyesmi) egy csúnya, nekünk nem tetsző, tökátlagos emberben és ez tiszteletet ébresztett bennünk.. én eddig csak egyszer, most nyáron láttam egy ilyet2013. okt. 22. 07:17
11/13 anonim válasza:
(Nem baj, mert szeretem a paradicsomot xD)
A kérdésre válaszolva viszont:
A tiszteletet átélő személy hozzáállásán, és pillanatnyi működésén múlik, hogyan éli meg egy önmagában tapasztalt személy szemkontaktusát, kisugárzását.
Amennyiben elsőre nem "szimpatikus" az illető, mondjuk ránézésre, ebben az esetben is az emberen múlik, hogyan éli meg egy adott ember kisugárzását, és az mit vált ki belőle.
12/13 fckyes válasza:
Nem baj mert válaszoltak helyettem XD.
13/13 anonim válasza:
O.o hány neved van leregizve, fckyes?ez nem szabályellenes? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!