Egy hamisítatlan fénylény egy kínai térfigyelő kamerán nagy fejtörést okozott a szkeptikusoknak. Léteznek a segítő fénylények?
Egy hamisítatlan fénylény egy kínai térfigyelő kamerán nagy fejtörést okozott a szkeptikusoknak. Léteznek a segítő fénylények?
Egy megdöbbentő bizonyíték [link]
Még a szkeptikusokat is ámulatba ejtete a felvétel !!
Szerintem nem okoztt nagy fejtörést a szkeptikusoknak, mert leszarják, nem fogják elhinni még ha igaz is lenne :D
Én nem tudom mi az igazság, de te se, és senki más nem tudja. Lehet léteznek, és lehet, hogy nem. Majd ha itt lesz a szemem előtt egy, vagy lesz rá jobb bizonyíték, elhiszem, de addig ez csak egy elmélet.
Jaj, ez a felvétel már ősrégi, és már volt róla szó a fórumon 100 éve, most nincs kedvem előkaparni.
Ott már ki lett elemezve, hogy FAKE az egész.
Az okos szkeptikusok tudhatnák, hogy vannak olyan fénytartományok(sőt, színek, ja meg hangok), amit az emberi szem , fül már nem érzékel.Ilyen alapon nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy fénylények nem léteznek,mert éppen létezhetnek, csak lehet, hogy a mi szemünk nem látja.
Én álmomban láttam fénylényt.Mivel az álom valóra vált és olyan hatással volt rám, amilyenről halálközeli élményt átéltek is mesélnek(elmúlnak a félelmek, boldogság érzet, pozitívabbá válik a gondolkodása).Szinte megváltoztatta az életem az a "találkozás".Én ezért hiszek bennük.
"Az okos szkeptikusok tudhatnák, hogy vannak olyan fénytartományok(sőt, színek, ja meg hangok), amit az emberi szem , fül már nem érzékel.Ilyen alapon nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy fénylények nem léteznek,mert éppen létezhetnek, csak lehet, hogy a mi szemünk nem látja."
Ezzel csak az a baj, hogy az elektromágneses spektrumon a rádióhullámtól a gamma sugárzásig mindent tudunk detektálni, attól függetlenül, hogy puszta szemmel nem látunk mindent. Akkor a műszerek miért nem mutattak még ki semmit?
Nem, a fenti videó nem bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!