Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Azt meg lehet érezni ha...

Frank1997ize kérdése:

Azt meg lehet érezni ha valaki figyel?

Figyelt kérdés
Hogyan?az egyik haverom azt mondja hogy úgy érzi mint ha valaki figyelné őt meg mint ha kövétné.Hogy?

2013. aug. 19. 01:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint fogyatékos haverom van
2013. aug. 25. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:

a figyelőnek üzenen ne turkáljon a gèpembe ne kukkoljon hagyjon békén örökre!!!ne fikázzon 2lèny miatt lettem ilyen "màs".

ingerült vagyok nem alszom nincs türelmem a gyerekekhez állatokhoz..nem élvezem a játékod.probáltam nem hinni de sok a véletlen amit nem halgatozás során tudsz.

azt kérem karira mindkét figyelő tünjön el az életemből..az egyiket töröltem már régen, de tegnap az anyaságom fikáztad így téged is sikerült úgy értem végleg..hazugságra meg úgysem lehet építkezni. már nem várom hogy őszínte legyél csak engem hagyj békén..

hameg meg akarsz zsarolni akkor hajrá engem már semmi sem érdekel..

2013. dec. 19. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!