itthon vagyok egyedül elkezdtem magam furán érezni könnyezek is meg remegek ha nem gondolok arra hogy figyelnek akkor nem érzem magam így?
2013. aug. 19. 01:53
3/12 anonim válasza:
Szerintem valami egyéb gond lehet most nálad.Nem tudsz felhívni valami rokont,anyudat,apudat esetleg,hogy jöjjön haza,mert nem vagy jól?Vagy segítsen valahogy?
Szerintem ez így sehogysem vezet jóra!:S
2013. aug. 19. 01:57
4/12 anonim válasza:
Én megérzem, ha NÉZNEK!...
Például : állok a körúton egy villamosmegállóban, és egyszer csak felkapom a fejem és felnézek a szemben lévő ház egyik emeleti ablakára, ahonnan rám nézett valaki...
Nem keresgélek a szememmel, hanem egyből ODA nézek, a sokszáz ablak közül arra az egyre!...
Akkor is megérzem, ha rám néz valaki, ha háttal állok az illetőnek...
Szóval, én tuti azt is megérezném (rögtön kiszúrnám), ha követne valaki, mert az illető többször is kénytelen lenne rám nézni...
2013. aug. 19. 05:31
5/12 anonim válasza:
hát ez izgalmas egy jelenség de tényleg így van, bár köze nincs az ezotériához. vannak erre kevésbé fogékonyak is de vannak akik a legapróbb pillantást is megérzik. általában a nagyon zárkózott, nagyon feszengő emberek szokták ezt megérezni, de nehezen körülírható az egész, valami olyasmihez hasonlítanám, mint az "áldozat-típust", őt se lehet egészen konkrétan körülírni, mégis vannak bizonyos közös vonások,amelyek őt azzá teszik.
2013. aug. 19. 06:12
6/12 anonim válasza:
Nagyon izgalmas kérdés és igen, ez így van. Szerintem az erős bámulást jobban meg lehet azért érezni, mint csak a sima rápillantást.
2013. aug. 19. 08:37
7/12 A kérdező kommentje:
Ok.ezt is megtudtam köszönöm
2013. aug. 20. 00:19
8/12 anonim válasza:
Az emberek egy szintig megérzik ha figyelik őket, követik, vagy veszélyben vannak. (Lásd: pl. aluljáróban valaki áll a közeledben, megérzed, hogy fenyegetettségben vagy-e miatta)
Viszont amit te mondasz az már üldözési mánia, és nincs nagyon összefüggésben az előbb leírtakkal. Vannak különböző fokai, pszichológus vagy orvos megmondhatja mit kell tenned, vagy segít megoldani, ha nagyon komoly. Ha nem annyira komoly próbáld elvonni róla a figyelmed, próbálj ne gondolni rá. Lehet a barátod "átragasztotta" rád, csak nálad nagyobbat koppant...
2013. aug. 20. 11:34
9/12 anonim válasza:
szerintem nem lehet érezni, csak látni, mert ha még nem is azt nézed aki téged néz, akkor is látod a szemed sarkából.az én véleményem az, hogy a nem látható dolgokat nem látod, így ha egyedül vagy nem is érezheted ezt. ami nem létezik, nem néz.ne képzeld be, se a haverod.nem vagyok nagyon szkeptikus, de szerintem ez így van.sosem értettem, hogy lehet érezni, hogy figyelnek.max az szokott lenni, hogy egy tárgyat a szemem sarkából, egy embernek látok, de ez is képzelődés és ennek nem kell bedőlni
2013. aug. 20. 14:10
10/12 anonim válasza:
vannak olyan filmek ahol megérzik dez csak kitalált dolog
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!