Történt veletek olyan dolog, amire nem tudtatok ésszerű magyarázatot, vagy hihetetlennek tűnt és szinte ti sem hittétek, hogy ilyen megtörténhet?
Igen történt! mégpedig a következő!:
Egyik éjszaka a barátnőmmel voltam és épp aludni készültünk amikor egyszer csak megszólalt a mobilja az asztalon. amikor megnézte hogy ki hívja, az én egyik nem használt telefonszámomat írta ki. (az a telefonkártyám egy teljesen lemerült telefonban volt szinte az övétől pár centire.) a kártyámon pedig nem volt egy fitying se konkrétan 0 Ft-m van azon a kártyán! és amikor megszólalt a telefonja, egy teljesen más csengőhangot játszott, mint amit beállított magának a bnőm! Kicsit befrászoltunk! mind2en! szerintem erre nincs logikus magyarázat! mondjuk nem vette fel a telefont, hanem azonnal kinyomta, de jó lett volna megtudni hogy ki vagy mi szórakozott!
A munkahelyemen voltam a külső szobában, egyszercsak a belső szoba szekrényéből erős dübörgést hallottam, berohantam ijedten, ekkor a külső szoba szekrényéből jött az ijesztő hang, nagyon megrémültem, majd telefonálni kezdtem a családom tagjainak, hogy nincs-e valami bajuk. Este derült ki, hogy unokám balesetet szenvedett az iskolában és nem érték el a szülőket telefonon a kórházból, kellett volna a beleegyezésük a műtéthez.
Ilyen és még sok hasonló "élményben" volt részem, amikre nem tudok észszerű magyarázatot adni.
ááá:)
Nekem gyakran vannak megérzéseim,tipikusan tudom azt is,hogy mikor történik jó,és mikor rossz.
Múltkor 3napig folyamatban fájt a fejem,majdnem szétrobbant, semmi nem használt,anyuval találgattunk,megbeszéltük,hogy elmegyünk szemorvoshoz,meg hogy csak napszúrást kaptam.
3nap után minden összejött.
A srácnak aki tetszik,lett barátnője
Sok-sok számomra 'fura' emberrel találkoztam
Sorra jöttek a jó-rossz dolgok,nagyon sok egymás után.
Azóta is jól vagyok,nem fáj mostanában a fejem,nincs bajom.
Illetve az álmaim szoktak (nem pont úgy),de megtörténnek.
De nem úgy kell elképzelni,hogy centire pontosan úgy történik,hanem hasonlóan,és rávetőlegesen.
Erre akkor jöttek rá,mikor az első dolog az volt,hogy álmodtam 3 hozzám közel álló személyről,hogy mennek valami helyre,erre rá 2-3 napra kirakták,hogy tényleg oda mennek,teszem hozzá sztárok,szóval nem beszélhettek nekem,és később ezt álmodtam vissza. :D
Nem tudom,de furcsa 'életem' van.(de ha mesélnék az embereknek a dolgaimról,szerintem full hülyének néznének...Pedig fura vagyok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!