Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy mamám az?

Lehetséges hogy mamám az?

Figyelt kérdés

Mamám 3 éve halt meg a születésnapomon.Aznap este alra riadtam fel,hogy valaki simogatja a fejemet,mefordultam és nem volt ott senki eléggé meg ijedtem de úgy voltam vele,hogy csak álmodtam,később megint erre riadtam fel.Ez minden egyes születésnapomon eddig megismétlődött.Igazábol nem érzem magamat veszélyben ilyenkor inkáb megnyugtato érzés.Lehet ,hogy mamám az?

16/l

2013. jún. 28. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kedvem elszomorítani, de biztosan nem ő.Amúgy az agy csodákra képes, simán beképzelheted magadnak és ne gyere légyszíves azzal, hogy nagyon valóságos volt, hiszen ennyire képes veled az agyad elhitetni.
2013. jún. 28. 21:36
 2/10 oliver.h válasza:
amugy szerinted mért nem ő?? szerintem lehetne de szerintem majd a következő szulinapodon kérdezz rá! lehet hogy a nagy mamád lehet hogy nem!!
2013. jún. 29. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de azt tudom, h paranormális jelenségek szerte a világban léteznek. Például mikor nekem meghalt a nagypapám akkor megállt az óra és aznap kettérepedt a kedvenc bögréje, meg a kedvenc tányérja. Szinte csak azokból evett. És egyszerre. Szóval lehet. És az is furcsa, h csak a születésnapodon érzed. Mert ha bemesélnéd magadnak akkor nemcsak akkor éreznéd. A szeretet ereje hatalmas.
2013. jún. 30. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne ? örülj neki, nagyon szerethetett...
2013. jún. 30. 17:48
 5/10 anonim válasza:
Ő az. Csak aki még nem tapasztalt hasonlót, az nem is hiszi el. Üdv a klubban. :)
2013. júl. 3. 10:14
 6/10 A kérdező kommentje:
hát jó köszi a segítséget
2013. júl. 4. 13:33
 7/10 Villácska ***** válasza:
Ezt a sok hülyét XD
2013. júl. 7. 12:22
 8/10 B42 válasza:
Sztem lehet h a mamád az amikor meghalt az én dédmamám énis úgy éreztem h este ott ül mellettem amúgy én mindig hittem ezekben a szellemek nem tom h hülye vok vagy igaz :s
2013. júl. 17. 12:29
 9/10 anonim válasza:
Amikor meghalt a macskam.Sokszor halucinaltam azt ,hogy reggel felkelt ugy ahogy regen szokott..markolaszik a szonyegbe .futkoraszik kobe korbe es hallom a kis bundaja simulasat a szonyeghez aztan meg felugrik az agyamba es hozzam dorgolozik.Regen mindig igy ebresztett..es most kinyitottam a szemet es semmi ..az alomkep egy szempillantas alatt eltunt es csak az ures erzes maradt meg..
2013. aug. 10. 18:59
 10/10 anonim válasza:

Szerintem csak nagyon hiányzik.És a szülinapodon meg pláne...És visszaidézed az az érzést amikor simogatott.

Amúgy meg nagyon sajnálom a nagymamádat!

2013. aug. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!