Ez a Buddhista pap hogyan levitált? Egyszerűen döbbenetes. Létezik levitáció?
Lehet hogy kamu videó.
De egyébként maga a lebegés nem feltétlen kizárt. Csak mi nem igazán ismerjük az emberi test igazi képességeit. Testet írtam, de inkább gondolok az egész emberre.
Én ezt nem tartom 'ezotériának', keleten az ember szellemének fejlesztése tudomány. Nekünk, akik nem sokat értünk a saját lényünkhöz ez ezotéria, és leragadunk egy videónál hogy kamu vagy nem kamu. Valójában viszont nem tudhatjuk biztosan, hogy mennyi 'emberfelettire' lehet képes egy ember, pontosabban hogy mi is emberfeletti.
szerintem létezhet ilyen.
http://www.youtube.com/watch?v=8BW3t1qTqg8 ezt találtam még, de nem kockáztam ki:)
Az ember igen találékony. És ha olyan magas szintű 'megfoghatatlan' dolgok mint a levitálás léteznek, az valószínűleg mindannyiunk (akármennyire nem tetszik, számomra is) számára elérhetetlen. annyira sok munkával és önfeláldozással, összpontosítással jár, hogy arra lényegében Magyarországon az itt megszokott megélhetés biztosítása mellett nincs esély. Vagy van valakinek mondjuk 30 éve pontosan 1 célért komolyan dolgozni minden egyes nap, minden mást figyelmen kívül hagyva? :)
Én tudom hogy képtelen vagyok rá, már az is valami hogy beismerem.
Egyébként
A levitáció lehetséges, ha valaki elég erősen képes koncentrálni és képes a tudatát a lélek energiának erejét a felső testre illetve fejre összegyűjteni, akkor a fenékrészen több lesz a test-energia ami pozitív töltésű úgy mint a föld, a kettő viszont ha nem is erősen de taszítja egymást-- vagy is egy kissé,rövid időre eltávolodik a földtől.
Ezt egyes emberek csak ösztönösen végzik, mint több mást is, de fogalmuk sincs hogy miképp érik el-- nagyon egyszerűen csak koncentrálni kell tudni egy adott test felszínre egy ideig-- azt pedig a lélek energiával lehet elérni amely negatív töltésű.
Hasonló energetikai trükköket alkalmazott URI Geller, de valójában fogalma se volt arról hogy mivel éri el saját fantasztikumának képzelte amikor nagyképűen ki mondta, MUKODJ!! holott ahol egy óra megmozdult nem az ő hatására történt hanem a tv nézők közül azok által akik erősen az órára koncentráltak saját lakásukban, saját órájukra-- szóval URIMURINAK" semmi köze nem volt hozzá- egy svinler!
PL a műsorban több férfi állt a leültetett műsorvezető mögött, mindegyiknek az ülő feje fölé kellett tennie a tenyerét és odafigyelni aztán URI úgy tett hogy "ő majd besegít és befejezi a mutatványt, mert ő képes lesz két újjal felemelni a műsorvezetőt a székről ami egy pillanatra valóban megtörtént vagy is levitáció történt.
DE semmi köze nem volt ahhoz az URIMURINAK" hanem a többiek érték el azt a szintet hogy az ülőnek a lélek energiáját a fej és felső test felé vonzották zömmel igy a fenék rész pozitív töltésű lett ezért a gravitáció nem vonzotta hanem taszította. Az URI csak jó időben időzitve tartotta oda az ujját.
Taplalkozas" --tudod a keletiek se értik csak ráéreztek és gyakorolják, de hogy minek köszönhetően érik el a praktikákat, fogalmuk sincs róla, mert ha tudnák akkor már olvashattunk volna róla.
De hasonló a keleti harcművészet rendkívülisége is, azt tudják, hogy erősen kell koncentrálniuk de azt hogy mivel érik el, mi az ami segítségükre van arról fogalmuk sincs.
Vagy a kínai akupunktúra ami már 5000 éves és ma is használják szerte a világban, de a tudomány még ma se érti, hogy ha sikerül a módszer a gyógyításban, akkor most a tű használat gyógyított vagy csak pszichés.
Mind ez azért van, mert még az orvostudomány se gondolkodott el azon, sőt eszükbe se jutott!!! hogy miképp lehet két különböző energia rendszer a testben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!