Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez a Buddhista pap hogyan...

Ez a Buddhista pap hogyan levitált? Egyszerűen döbbenetes. Létezik levitáció?

2013. jún. 27. 15:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%
Attól mert a Discovery-n van, még nem biztos, hogy igaz. Mostanában kisérletezgetnek az emberi hiszékenységgel.
2013. jún. 27. 19:23
 12/27 Megidézlek ***** válasza:

"Mindaz, ami ma valóság, azelőtt csak egy lehetetlen álom részét képezte."

-William Blake

2013. jún. 28. 06:15
 13/27 Antimod ***** válasza:
Csak kérdezem, mi a fenéért csináltatna egy kolostorban élő buddhista pap magáról trükkfelvételeket? Az nem az a világ, ahol a pénz és a hírnév az "isten".
2013. jún. 28. 08:37
 14/27 anonim ***** válasza:

Valóban, de egy picit még visszább mennék a kérdéssel.

Egy valódi szerzetes miért produkálná magát bűvészműsorokban, utcáról beesett szemfényvesztőknek?

2013. jún. 28. 09:39
 15/27 anonim ***** válasza:

Miért nem mutatták a lebegést a kezdettől a végig folyamatosan ahelyett, hogy a srác döbbent fejét mutogatták?

A pap miért nem tudja ugyanezt megcsinálni a szoba közepéről? A buddhista pap mögé egyszer sem néz be a kamera, ahol a rongyok vannak. Én szerintem valaki becsúsztatott alá egy szék szerűséget a háta mögül, majd megemelték, ilyen egyszerű. A műsornak pedig az a célja, hogy minél eladhatóbb legyen, minél több nézőt produkáljon, ehhez kell az operatőr bénasága, a riporter(?) döbbent arca és a misztikus zene.

Ha nem lenne trükk, akkor az operatőr körbe sétálta volna a buddhistát a lebegés közben, ahogy egy szkeptikus csinálta volna.

Szerintem egyértelműen KAMU!

2013. jún. 28. 13:33
 16/27 anonim ***** válasza:
91%
A villástargonca a rongyok mögött állt villa meghosszabbítva és kész is.Miből gondoljátok,hogy valóban buddhista pap?
2013. jún. 28. 14:03
 17/27 anonim ***** válasza:

Függöny? Hosszú, lelógó ruha? Csak egy szögből mutatott lebegő ember? Bűvész a közelben (Dan White a narrátor, bűvész)?

Mi a különbség?

http://www.youtube.com/watch?v=VfE_Y-XE69g

2013. jún. 28. 16:14
 18/27 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu. :-)

A világ azt akarja, hogy becsapják és mindig be is csapják.

2013. jún. 29. 16:01
 19/27 oliver.h válasza:
hát ha nem kamu akkor biztos hogy az agyának több százalékát használja mint mi az tuti!!
2013. jún. 29. 20:25
 20/27 anonim ***** válasza:
17-es Köszi a linket!16-os vagyok én csak az egyszerű de nagyszerű megoldásból írtam a villástargoncát,még nem láttam eddig az általad linkelt videót,de jó felé járt az agyam úgy látszik.Aki,még ezek után is hiszi.....
2013. jún. 30. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!