Ez a Buddhista pap hogyan levitált? Egyszerűen döbbenetes. Létezik levitáció?
"Mindaz, ami ma valóság, azelőtt csak egy lehetetlen álom részét képezte."
-William Blake
Valóban, de egy picit még visszább mennék a kérdéssel.
Egy valódi szerzetes miért produkálná magát bűvészműsorokban, utcáról beesett szemfényvesztőknek?
Miért nem mutatták a lebegést a kezdettől a végig folyamatosan ahelyett, hogy a srác döbbent fejét mutogatták?
A pap miért nem tudja ugyanezt megcsinálni a szoba közepéről? A buddhista pap mögé egyszer sem néz be a kamera, ahol a rongyok vannak. Én szerintem valaki becsúsztatott alá egy szék szerűséget a háta mögül, majd megemelték, ilyen egyszerű. A műsornak pedig az a célja, hogy minél eladhatóbb legyen, minél több nézőt produkáljon, ehhez kell az operatőr bénasága, a riporter(?) döbbent arca és a misztikus zene.
Ha nem lenne trükk, akkor az operatőr körbe sétálta volna a buddhistát a lebegés közben, ahogy egy szkeptikus csinálta volna.
Szerintem egyértelműen KAMU!
Függöny? Hosszú, lelógó ruha? Csak egy szögből mutatott lebegő ember? Bűvész a közelben (Dan White a narrátor, bűvész)?
Mi a különbség?
Szerintem kamu. :-)
A világ azt akarja, hogy becsapják és mindig be is csapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!