Apukám vállán egy szellem ült vagy csak a válla fájt?
Kb 2-3 évvel ezelőtt elkezdett apa bal válla fájni de csak itthon a házban fájt neki inkább.
Azt mondta,hogy olyan nehéznek érezte a vállát mint ha nyomná valami. Alig tudta felemelni a kezét.
Eljárt gyógytornára kapott krémeket de nem segített neki.
Aztán beszéltem egy pappal,hogy szerintem aput követi egy "szellem"..és azt mondta,h lehetséges átjött és "elűzte a gonoszt vagy rontást" vagy fogalmam sincs,hogy mit persze apa tudta nélkül és azóta nincs vele problémája és persze nem is mondtam el neki,h volt nálunk egy pap.
Ezt mivel magyarázzátok?
Igazából nem nagyon hiszek az ilyenekben.. kb 10 évvel ezelőtt még általános iskolás koromban próbáltunk szellemet idézni a barátaimmal csak úgy mert ők kiváncsiak voltak.. gyertyákat pakoltunk minden hova meg tükröket és elkezdtünk "hívni valakit a másvilágról" persze ezt mind nálunk a nappaliban..
aztán a 7 gyertya egyszerre eloltódott. Persze mit ne mondjak 11 évesen nagyon megijedtem és inkább hagytuk az egészet de azóta elég sok idő telt el nem gondolom,h az miatt volt...
kb 1 éve vannak szobacicáink és azok is elég nyugodtak :)
Ezzel arra akartam kilyukadni,h nem érzékelek semmilyen paranormális eseményt..vagy ha még is azt meg lehet magyarázni tudományos alapon
Kicsit ellentmondásos vagy, nem nagyon hiszel benne, de a pappal megbeszéled. Ha a papban hiszel, és a vallásban, máris hiszel egy bizonyos fajta spirituális világ létezésében, ami párhuzamos a miénkkel. A pap is hisz benne, hiszen átjött elűzni.
Na, nem kötekedni akarok ám. A cica jó jelző különben. Mondom, szerintem nincs vége, de ilyenkor azt kívánom, ne legyen igazam.
Nem valószínű, hogy a gyerekkori idézésnek ehhez köze van, bár nagy felelőtlenség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!