Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Édesanyám hét éve meghalt....

Édesanyám hét éve meghalt. Nagyon szeretnék vele beszélni. Szerintetek lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 22:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%

A válaszolók arra gondolnak, hogy valami restanciád van édesanyáddal, amit tisztázni szeretnél vele. Én arra gondolok, lehetnek olyan esetek, amikor a gyermek az örömét akarja megosztani anyukájával, vagy éppen fontos döntés előtt áll, s édesanyja tanácsát kérné.

A szüleim 2005-ben hunytak el, szép kort értek meg. Soha nem vennék igénybe halottlátó kufárokat, de hiszek benne, hogy ha hozzájuk szólok, meghallják a szavaim, a választ meg nem közvetlen (szavak) formájában, hanem a bekövetkező események során megértem.

Az emberi lény materiális megközelítése hiányos. Az ember nem csak test (anyag, pl. x kg. matéria), hanem lélek és szellem is, melyek a térben a környezetünkben (is) maradhatnak, s mint a számunkra fiziológiailag érzékelhetetlen mágneses tér, ferromágneses anyagok jelenlétében érzékelhetjük a hatást. Az elhunytak szellemével a kapcsolattartás lehetséges, tudati síkon. Csak hinni kell benne! (Pénzért ajánlkozó kóklereket el kell felejteni...)

2013. jún. 9. 21:29
 12/30 Starman ***** válasza:

Dehogy hiányos a materiális közelítés. Akár tetszik, akár nem, nem vagy több anyagok sokaságánál. Az érzelmek az agyadban csak kémiai reakciók következményei, amik visszavezethetők fizikai reakciókra. Tehát lényegében az élet nem más ,mint kémia és fizika. A szabad akarat is csak illúzió.

A médiumokról pedig: a legtöbb csaló, aki meg nem csaló az elmebeteg. Én már láttam médiumot, aki tényleg hitt benne, amit mond,de semmi értelmeset nem mondott. Egyszerű autista volt. Mások pedig szimplán hülyék. Azt bárki el tudja mondani, hogy a szüleid, akik meghaltak örökre szeretni fognak és, hogy mindig vigyázznak rád. Azért mondják ezt, mert ezt szeretnék hallani az emberek!

2013. jún. 9. 22:29
 13/30 Wilda Jósnő ***** válasza:

Egyet értek azokkal,akik lebeszélnek arról,hogy megpróbálj kommunikálni elhunyt édesanyáddal.

16 éve vagyok spiritiszta,van tapasztalatom a következményeket illetően,soha nincsen jó vége az ilyesminek,ezt hidd el kérlek.

A halottakat hagyni kell szépen nyugodni.Ez már az ő joguk.

Feltételezem,hogy nagyon hiányzik Neked,ami érthető.Abban is biztos vagyok,hogy nem tudod őt elengedni,ami szintén természetes,hiszen ha egy általunk szeretett lény eltávozik,olyan űrt hagy maga után,amit nem lehet betölteni.

Mégis azt tanácsolom neked,hogy amikor hiányzik,gyújts meg egy fehér mécsest,vagy gyertyát,és szólítsd meg őt,mondd el neki,mennyire hiányzik,és milyen nagyon szereted ,ha van valami rendezetlen ügy kettőtök között,például úgy ment el,hogy Neked lelkiismeret furdalásod van,mert nem volt időd tisztázni vele valamit,akkor mondd el neki ezt is,rendezd az ügyeket.

De ennyit,és ne többet.

Egyébként valóban lehet kommunikálni az eltávozottakkal,csakhogy ,és én most nem szeretnék példákat sorolni,de hidd el,soha nem végződnek az ilyen szeánszok jól.

Ha ért hozzá a spiritiszta,akkor sem.

Nekem volt sok ügyfelem,aki elment szakemberhez,megtörtént a megidézés,és utána totálisan kiakadt lelkileg,hosszú évekig kísértette az amit ott és akkor történt.

Én azt gondolom,hogy a halálunkkal jogot nyerünk a tökéletes békéhez,és ettől az őrült világtól való teljes elszakadáshoz.

Abban hiszek,hogy fentről segít minket az,aki eltávozott és nagyon szeretett minket.Ez elegendő is.

A szívünkben,és emlékeinkben őrizzük őt,ennél szebb és emberibb kommunikációra elhunyt szerettünkkel véleményem szerint nincsen szükség.

Mielőbbi megnyugvást kívánok neked :)

Szeretettel:Wilda

2013. jún. 10. 06:01
 14/30 anonim ***** válasza:

Fent olvastam a lényeget:

"Abban hiszek,hogy fentről segít minket az,aki eltávozott és nagyon szeretett minket.Ez elegendő is."

"ONNAN" rosszindulat nem érkezik, a megbocsátásuk tökéletes!

2013. jún. 10. 08:33
 15/30 Starman ***** válasza:

Az anyagokat (a testünk anyagait is) protonok, neutronok és elektronok építik fel. (Ezeket is más részecskék, de most ne menjünk bele a részecske fizikába). A testünket felépítő anyagoka halálunk után is létezni fognak. De mivel a személyiségünk helye az agyban van, az agy felel érte, a halálunk után az agy is elpusztul és a személyiségünkből nem lesz semmi, elpusztul. A hálál után lényegében létezünk (mert a testünket felépítő anyagok léteznek tovább a természetben), de mégse létezünk (mert a személyiségünk elpusztul a halállal). Most is egyek vagyunk a természettel és egyek leszünk vele örökre, csak nem leszünk tudatában, mert a személyiségünk elpusztul a halállal.

Az agy a személyiségünk ,,otthona". Több százmilliárd idegsejt (ami szintén egyszerű anyagokból állnak) alkotja meg a személyiségünket, az érzelmeket a fejünkben (az érzelmek székhelye az agyban a hipotalamusz), az agyunk dönti el mi rossz és mi jó. A tudatunk az agyban van és nem éli túl az agyat. A halál a személyiségünk pusztulása. Semmi sem örökkévaló. Még az élet sem. Az érzelmek az agyban vannak, amelyeket kémia reakciók hoznak létre. Az élet nem más, mint kémia és fizika.

2013. jún. 10. 13:55
 16/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket
2013. jún. 10. 19:28
 17/30 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez lehetséges lenne.
2013. jún. 11. 12:18
 18/30 folker válasza:
73%

Kedves Starman!

Az Életről való tudás megszerzése nem ér véget a kémiaórán! ;)

2013. jún. 11. 13:21
 19/30 Starman ***** válasza:
26%
folker- Igazad van! Kiterjednek a biológia órára is. Kíváncsi lennék hányas voltál bioszból és mit tudsz a szervezetedről, meg az agyadról? Szerintem nem sokat.....
2013. jún. 11. 14:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Lehetseges, de rizikos...akarmilyen utat is valasztasz, nezz utana nagyon alaposan h ne legyen veszelyes. A Ouija tabla az egyik lehetoseg pl.:

[link]

2013. jún. 11. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!