Elvesztettem az édesanyám novemberben, sokszor úgy érzem amikor a gyerekeimre nézek mintha az ő szemével nézném őket. Értitek ezt, lehetséges?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 08:11
3/3 anonim válasza:
Első vagyok, kifejtem bővebben. Az érzelmeid ugyanazok, tehát egyazon érzelemmel nézed te a gyermekeidet, mint ahogy édesanyád nézett rád. Igen, van ilyen. Én is éltem át hasonlót. Sőt, mintha apám nézett volna rám, amikor a fiam szemébe néztem. Pedig ő is már nagyon rég meghalt. Így kapcsolódnak össze a láncszemek. Múlt a jelennel. Élnek bennünk tovább az őseink, és a mi szemünkkel néznek. Minden a helyén van.Minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!