Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valaki megmondaná ez hogy...

Valaki megmondaná ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos oldal ezt állította:'' A szokatlanul erös és atipikus Sandy "hurrikán" és a szerdán az USA keleti partján végigsöpört exrém hóvihar sem volt teljesen spontán, hanem az amerikai hadsereg meteorológiai fegyvereivel felerösített,'' Szóval ez igaz?
2013. jan. 23. 15:32
1 2
 1/15 anonim válasza:
igen
2013. jan. 23. 15:40
 2/15 A kérdező kommentje:
ÉS ezt milyen fegyverrel lehet kivitelezni?
2013. jan. 23. 15:59
 3/15 anonim ***** válasza:

"A szokatlanul erös és atipikus Sandy "hurrikán""

Épp ellenkezőleg. Hurrikánnak indult, de lecsendesedett, és a szárazföld felett már "Sandy storm" lett a neve.

A hóvihar meg egy meteorológiai következmény volt, semmi atipikus nem volt benne. Max ritkán van ilyen, ennyi.

2013. jan. 23. 16:10
 4/15 A kérdező kommentje:
Ezt én csak bemásoltam,nem én írtam,csak kíváncsi vagyok hogy emberi kéz hogy tudott olyat alkotni,hogy egy ilyen nag y meteorológia csapást létrehozzon
2013. jan. 23. 16:15
 5/15 anonim ***** válasza:

HAARP project

Időjárás manipulálása.

Google-ba nézz utána.

Még egyet mondok: Chem trails.(vegyícsíkok; permetezés).

2013. jan. 23. 16:21
 6/15 anonim ***** válasza:

Ezt a "pokolraveluk.com"-on, vagy a "Spirituális Tiszta Fény hírei" (mestereink.network.hu) rovatban olvastad?

:)

2013. jan. 23. 16:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Már nem tudom hogy hol olvastam,de Obamáról És Putyinról volt szó
2013. jan. 23. 23:39
 8/15 anonim válasza:
akkor jó!
2013. jan. 25. 01:28
 9/15 anonim válasza:

Tegyük fel, nem vagy teljesen agyament es valamiert tenyleg nincs sürgetöbb dolga az amerikai allamok elnökenek, mint celtalan es felettebb költseges pusztitast vegezni a sajat orszagaban (Vagy Putin jatszotta ki a "Blizzard & Tornado hit" kartyat).

...

Bocsi, nem megy!

Szerintem, tenyleg teljesen zokni vagy, ha komolyan gondolod ezt a kerdest.

Written by Agent D of CIA department for foreign affairs in east europe and former udssr.

2013. jan. 26. 13:06
 10/15 default. válasza:
HAARP.
2013. jan. 31. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!