Valaki megmondaná ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Egy bizonyos oldal ezt állította:'' A szokatlanul erös és atipikus Sandy "hurrikán" és a szerdán az USA keleti partján végigsöpört exrém hóvihar sem volt teljesen spontán, hanem az amerikai hadsereg meteorológiai fegyvereivel felerösített,'' Szóval ez igaz?2013. jan. 23. 15:32
11/15 A kérdező kommentje:
Kavalier: Már miért lennék? Ezt kérdeztem hogy lehetséges-e,mert már a mai világban minden lehetséges.És az amerikaik már miért ne tennék meg?.Úgy hogy fogd be és ha tudsz akkor normális kommentet írj
2013. jan. 31. 19:52
12/15 anonim válasza:
Sajnalom! Bocsanat, hogy kerdesedet nevetseg targyava tettem!
El fogok gondolkodni viselkedesemen es a tovabbiakban ellenallni a trollkodas kisertesenek!
Köszönöm, hogy erre felhivtad a figyelmemet es az igyekezetet, hogy jobb embert csinalj belölem!
13/15 A kérdező kommentje:
:) Bocsánatot kérek én is, hogy azt mondtam hogy ''Fogd be''.Kicsit mérges voltam,de nem fontos az oka.Örülök hogy elkerültük a veszekedést. Rádásul ezzel te is jobb emberré tettél és köszönöm!Örülök hogy még vannak ilyen emberek a Földön,mint te!
2013. jan. 31. 20:49
14/15 A kérdező kommentje:
javítás:Nem a Földön,hanem az országban
2013. jan. 31. 20:50
15/15 default. válasza:
Kedves Kavalier barátom.
Számtalan oka lehet annak, hogy bárki, akár az amerikai elnök természeti katasztrófát előidéző intézkedésekre ad parancsot, csak fogalmunk sincs az érdekekről.
Egyébként a HAARP project teljesen nyilvános és tényszerű dolog, nem kitaláció. olvass utána, meg fogsz lepődni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!