Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Úgy érzem az életem nyomorúság...

Úgy érzem az életem nyomorúság. Nagyon visszahúzódó vagyok. Szinte nem is beszélek. Úgy érzem befolyásolnak. Tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés

Apámmal, és a bátyámmal élek, úgy érzem a bátyám befolyásol. A rossz gondolatok kerülgetnek. Nagyon visszahúzódó ember lettem. A beszédkészségem nagyon elromlott. Nagyon magamba vagyok fordulva, de úgy hogy közben, azt érzem, hogy a bátyám befolyásol.

Jelenleg külföldön élünk. A gondolatokkal szinte nem is tudok küzdeni. Csinálok jógát is. De, még ott is beugrik valami a bátyámmal kapcsolatban. Már meg is mondtam, hogy nem akarok velük élni. Apámnak mostanában mondtam hogy nem akarok velük élni. Apám nagyon rosszul érezte magát. -Miért nem akarsz velünk élni? -Mert rosszul érzem magam, ha ebben a közösségben vagyok. -Szóval, akkor velem van a baj. Nem, nem veled van a baj, hanem a bátyámmal. Külön akarok élni tőletek. Nekem is a vitában kicsordult a könnyem, de közben olyan gondolatok mentek a fejemben, egyszerűen komolyan vettem nagyon nagy elszántsággal vitáztam ezt. És mikor, azt mondogattam, hogy nem fogok veletek élni. Akkor, olyanokat gondoltok keresztezték gondolataimat mikor apámmal beszéltem, hogy szállítanak egy koporsóban. , , Nem is fogok velük élni", mert meghalok. És közben az érzéstelenség elütött. De akkor nem tudtam a gondolatokat kontrolálni, és ezek a gonosz gondolatok jöttek. Amit úgy éreztem, hogy a bátyám okoz. Aztán, beszéltem apámmal, és apám mondta, hogy csak ti értetek élek. Majd felköti magát. Hát mondom, lehet előbb én felkötöm magam. Kérdezi, miért van ez a nagy ellenszenv ellenünk? -Szerinted az jó, ha olyant álmodok, hogy öngyilkos leszek? Utánna este a vita befejezése felé értünk. De tudtam, hogy ez csak Ilyenek jöttek. És, jönnek. Nemrég voltunk, Magyarországon. Iskolai szünetben. A bátyámmal voltam pár napot, mikor a bátyámmal voltam, nagyon üresek teltek a napjaim, a számítógépet sem mertem elkérni. Csak ültem, és szenvedtem és a tehetetlenség érzése volt. Ahogy eltelt pár nap, egyre feszültebb lettem. Egyik napon, fent voltam sokáig. Olyan gondolataim voltak, hogy kiakarja szívni az energiámat. Majd mikor tehetetlenségemben, remegve lefeküdtem. Az ajtóhoz néztem, egy macska jött be az ajtó elé a járdáról. És, egyenesen a lakás ajtóján át, az üvegen felfelé nézett a szemembe. Világító szemeivel. Nagyon megrémültem, odarohantam, a számítógéphez, és megnéztem, hogy mit jelent a macska. Kimentem, az utcára, és elmentem távolabb a lakástól. És megálltam, és imádkoztam. Majd visszamentem, de a gondolatok csak jöttek. Lefeküdtem, elhatároztam, hogy megfogom neki mondani hogy, , , Nem akarok veletek élni", Mikor reggel fölkeltem, olyan érzés nyomott el, hogy kimondanom. De, én ki is akartam mondani, de valami gátolt ebben, és végül elkezdtem magamban halkan kimondani, majd hirtelen kimondtam. És, olyan érzés nyomott el, hogy, , , nem tudok mit kezdeni". És könnyeztem, majd megkaptam, a választ, hogy, én ezt megértem. És, akkor kivel akarsz élni? Azt mondtam, egy nevelőintézetben. De tehetetlen voltam, de amikor elindulóban voltam, a lakástól, rápillantottam, és olyan volt a nézése, , , mintha ilyen uralkodói nézése lette volna" amitől mégjobban kiborultam, de nem felém nézett. De ezzel olyan érzés lett bennem, hogy miért néztem rá? Ezzel csak még jobban kiborultam, a gondolatok elszabadultak bennem, úgy éreztem, hogy tehetetlen vagyok. Aztán, elmentem a régi házunkhoz aztán ott voltam. A bátyám maradt, én elmentem. Ott voltam, ott valamennyire nyugodtabb voltam Ott voltam, A hetek össze vannak folyva életemben. De, a bátyám, nem szeret oda még csak kimenni sem. De aztán, valamiért kijött, este. Nekem ezzel olyan gondolataim, voltak, hogy valamit akar velem csinálni. És, mikor utaztunk a vonaton, külön mentem a bátyámtól, felállva, tehetetlenül, és azt mondogattam magamba hogy felakasztom magam. Mikor vele utaztam, direkt belül ültem, és nagyon feszült lettem, arra gondoltam, hogy valamit csinál velem. Megdörzsöltem, idegességemben a kezemet, majd ő igényesen megdörzsölte a sajátját. A kézfejemen égető érzés lett, de közben a halál gondolatai jöttek, De nem mertem, hozzá szólni. És úgy éreztem, ezt ő csinálja velem. Az idő nagyon gyorsan megy nálam. Mikor

2013. ápr. 20. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, kapjál már a fejedhez!

Amit én látok, az a kvetkező: Apád és a bátyád itthon nem talált munkát, ezért külföldre mentek dolgozni. Mivel téged nem akartak/tudtak itthon hagyni, ezért vittek magukkal. Te viszont ott kint nem tudsz beilleszkedni, és ezért őket okolod. Inkább vedd észre, hogy nem ellened, hanem érted van ez az egész!

2013. ápr. 29. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
A bratyódnak halnia kell.
2013. ápr. 29. 20:26
 13/15 anonim válasza:
keress fel egy orvost de minél előbb. nem vagy teljesen normális,az írásodból látszik hogy valami nincsen rendben veled. 2 értelmes mondatot nem tudtál összetákolni.
2013. máj. 1. 17:32
 14/15 Angicuu válasza:
tudom nehéz lesz de kérdezd meg a bátyádtól hogy mi a baja veled!! a többi a szivedböl jön
2013. aug. 16. 14:34
 15/15 anonim válasza:

Nem tudom, hogy olvasod-e még ezt, de ha igen, sürgősen keress fel egy pszichiátert. Az írásodból ítélve súlyosan beteg vagy, és paranoid gondolataid vannak. Az alapján, amit apádról írtál, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik, meg ilyesmi, tőle nem számíthatsz segítségre, neked kell tenned valamit. Ha másképp nem megy, beszélj egy ismerőssel, akiben megbízol, és kérd meg, hogy segítsen. A bátyáddal szerintem sincs semmi baj, csak valamiért tartasz tőle. Biztos vagyok benne, hogy nem akar bántani.

Azoknak, akik ilyeneket írnak, hogy "a bátyádnak halnia kell", és társaik, csak gratulálni tudok. Pont az ilyen primitív, gusztustalan, kegyetlen f..zfejek miatt tart ott a világ, ahol.

2013. dec. 4. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!