Ha nagyon visszahúzódó vagyok, akkor az az életfeladatom, hogy ezt leküzdjem?
Vagy bele kell törődnöm, hogy ilyen a személyiségem és így kell boldogulnom valahogy?
(Közeli családtagokkal, barátokkal egészen más vagyok, de ha idegenekkel kell beszélgetni, nem tudok önmagam lenni...)
Nem hiszem :) Gondolj arra, hogy mondjuk egy hónap múlva meg kell halnod. Mi az, amit mindenképpen el akarnál intézni addig?
Ha egy jót beszélgetni a rokonokkal, akkor lehet, hogy ez az, ki tudja...
Nem feltétlenül, lehet csak állapot is. Az is lehet, hogy éppen ez segít az életfeladatodra koncentrálni.
De az sem biztos, hogy ilyen maradsz, rengeteget változik az ember személyisége a körülmények hatására.
Ez nem életfeladat.
A személyiséget a Nap, Hold melyik jegyekben és egyéb bolygóegyüttállások adják, amiket az asztrológiában ki is olvashatunk.
Viszont szerintem nem erről van most szó, egyszerűen társadalmi illetve nevelés hatására alakult ki ez a visszahúzódottság.
az életfeladat amit annak tekintesz.
Az élet feladat hogy ilyen körülmények között is ellent tudj állni a bűnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!