Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mesélnétek szellemtörténeteket...

Mesélnétek szellemtörténeteket ami veletek történt meg?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 20:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Sziasztok! :)

Szeretném megosztani veletek az én kis történetem :)

2012. Nyarán történt amikor a barátnőm ott aludt nálunk. Délután olyan 4 fele volt az idő. Tiszta napsütéses idő volt odakint az ablak meg nyitva volt. A barátnőmmel elkezdtünk a netten nézni a szellemjárást, majd hirtelen arra eszméltünk fel hogy az ablak teljes erővel becsapódott és ahogy kinéztünk jött a vihar, egyikpercről a másikra sötétség lett. Mivel szerettük az ilyen időt kitaláltuk hogy meglátogatjuk az elhagyatott laktanyát. El is mentünk körbe néztünk meg minden és elindultunk vissza fele, egyszer csak egy kutya mereven nézet ránk és elkezdett morogni meg vicsorogni abban a pillanatban felgyorsítottunk a temponkon. Nagy nehezen haza értünk letusóltunk és mentünk feküdni. Olyan 00:00 körül járt az idő amikor egyszer csak elkezdett kinyílni a szekrény ajtó kicsit be paráztunk, de nem foglalkoztunk vele, nagy nehezen vissza aludtunk. Később felkeltem hogy kimenjek a mosdóba kis idő múlva vissza jöttem a szobába. Reggel a bnőm kérdezte hogy éjszaka a tesóm volt-e kint ( akkor még egy szobában voltunk) mondtam neki nem mert én voltam és akkor ijedten kérdezte tőlem hogy ki feküdt mellette. Én erre nem tudtam válaszolni, még aznap haza ment a barátnőm. Eljött az este elmentem lefeküdni aludni 00:00 arra ébredtem hogy valami mászik a földön vagy csuszógot és hozzá lihegő hangot adott ki ( állat nem volt házban, nem is engedjük be őket) nem mertem kinyitni a szemem se. Egyszer csak megszűnt a hang utána jött újból a szekrény ajtó. Párszor eljátszotta velem ezt mire abba hagyta. Utána következő éjszaka ugyan úgy éjfélkor felébredtek és az ágyam mellett egy sötét alak volt ( ekkor már a tesóm vissza ment a koleszba) Ahogy néztem kalap volt rajta a szemei is érdekesek voltak de az arcát nem lehetett kivenni. ( csalàdban senki nem halt meg) így nem tudom ki lehetet de azt tudom hogy valami hablaty nyelven szólt hozzám. Innentől kezdve minden megszakadt. Ritkán történik amikor hangokat hallok vagy valami hirtelen leesik vagy egy tárgy egyik helyről a másikra kerül. Ennyi lenne a kis történetem

2016. febr. 11. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!