Tudtok jó rémtörténeteket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 14:01
1/18 anonim válasza:
Elfogyott a tej, pedig kellett volna a müzlimhez. Iszonyú.
2/18 anonim válasza:
Ma reggel belenéztem a tükörbe, és valami iszonyatot láttam meg benne, de aztán kiderült,hogy csak én voltam. Ezért szoktam csak este tükörbe nézni, lekapcsolt villany mellett.
3/18 anonim válasza:
Tegnap nem volt netem. Így csúsztam 1 szintet a Paladinnal.
4/18 anonim válasza:
Egyszer volt az hogy a vak asszony visszanézett:S:S:S Iszonyú volt
5/18 A kérdező kommentje:
Részvét mindenkinek :( XD
2013. jan. 1. 15:34
6/18 anonim válasza:
Megtörtént eset(tényleg), csak röviden:
Érdekel egy idős, pedofil kannibál története, aki vagy 30 kisgyerekkel végzett. Legkegyetlenebb rémtette pedig egy 12 éve kislány kivégzése és felfalása volt, amit aztán levélben megírt a szülőknek.
8/18 anonim válasza:
Vedd át Magyarország történetét 1990-től napjainkig.
10/18 anonim válasza:
remtortenetek.eoldal.hu
(nem tudom h létezik-e még az oldal, de ezt úgy találtam feljegyzetelve az egyik füzetembe h nem is emlékszem hogy leírtam volna (még konyhakultúrát is találtam benne, pedig olyanra sem emlékszem h írtam volna bele.)mindegy,nézd meg, ha nem létezik az oldal, szólj rengeteget tudok.
(REBEKA TE VAGY AZ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!