Nem tudom felfogni a dolgokat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok semmit felfogni, de ezt szó szerint értsétek! Nem tudom miért van ez+az, nem tudom felfogni a tárgyak jelenlétét, nem tudom mi van velem. Régebben nem volt ilyen bajom. Nem tudom hogyan halljuk a dolgokat, hogyan érzékeljük-persze nem fizikailag(ha lehet így mondani). Próbáltam úgy élni ebben a 2-3 napba úgy élni, hogy nem gondolok semmi ilyesmire, de rájöttem hogy nem tudok. Igazából gondolkoztam hogy melyik témához írjam, de végül ehhez írtam. Nem tudom felfogni? Nem tudom, mi van velem... Esetleg vmi ötlet?2012. dec. 28. 19:59
11/13 anonim válasza:
Egy kicsit élvezd ki az áldott tudatlanságot (komolyan beszélek), hátha valami jó dolog történt veled. A második lehet csak viccelt, de ez tényleg egy fajta felemelkedés, asszem.
12/13 Atika04 válasza:
amit te most át élsz az még mindig jobb mintha a szokások rabja lennél és mindenben csak a funkcionalitást látnád, de ilyenkor a legjobb dolog amit tehetsz hogy utánnajársz a neten azon dolgoknak amiket épp nem értesz vagy nem vélsz felfogni és megpróbálod a legapróbb részletekből összerakni, ez egyrész jó agytorna, másrészt igy nagyon jol lehet tanulni
mondok egy példát:
nézed a tv-t nem érted hogy -s miként működik
rágoogle-zol
és minden egyes részletet addib boncolgatsz ameddig nem gondolod uyg hogy az teljesen egyértelmű
így egy dolog "nemértéséből" megtaultál egy komplett elektronikai "csodát"
pl. elektromosság, ellenálások, pixellek, távirányító működése, stb..
13/13 A kérdező kommentje:
Na, már voltunk pszichiátrián, azt mondták hogy derealizációs zavarom volt/van, és ha nem múlik el, menjek vissza. Most úgy érzem, hogy hullámokba jönk, kb 10-15 percekre, és utána feldolgozom az eseményeket és rájövök, hogy semmi baj... Ilyenkor mindig ilyen szorongást érzek. Na mindegy, köszönöm a segítségeteket! Aki pedig a szakszót mondta, annak pedig különösen! :)
2013. jan. 12. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!