Nem tudom felfogni a dolgokat?
Érdekes egy lelkiállapot. Valahogy valamennyire vissza kellene térned a realitás talajára, ha nem akarod, hogy skizofrénnek diagnosztizáljanak.
A legegyszerűbb talán az lenne, ha sokat tévéznél egy ideig. A tévénézés kizárólag a bal agyféltekét erősíti, elhanyagolva a jobb agyféltekét, ami szerintem most nálad kicsit túlműködik.
ez logikus.
jelen pillanatban csak egy dolog van amit az emberiség biztosra állíthat: cogito ergo sum..
de az öszes többi dologról a tudásunk nulla. még úgy is hogyha egyetemeket (többesszámban végzel)
úgyértem hogyan foghatnál fel 100%-ban bármit is, ha nem ismered pl és igen az emberiség nem ismeri a konkrét keletkezését...tehát hogy az őt alkotó húrokat alkotó dolgok honnan és hogyan jönnek. vagy pl az időbeliségét sem tudod 100% ig felfogni mivel nem vagy jós..stb...kellemetlen, de ogikus érzés
ha nem erről beszéltél félreértettem, akkor még írd körül kicsit részletesebben...
Egyszerűbben: ott van előtted a számítógép, és nem tudod felfogni hogy ott van. Tudod hogy hogy hívják, hogyan működik, de nem tudod felfogni. Hogyan érzékeljük? Tisztára begabajodtam.. Tudathasadás esetleg? Bár az hasonló a skizofréniához..ami szerintem nem vagyok. Ez komolyodik egyre jobban-mármint az érzés- és lassan odáig jutok hogy elmegyek orvoshoz.
Egyébként 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!