Tényleg létezik ilyen, hogy testelhagyás?
Nekem gyerekkorom óta több testelhagyásos élményem is volt. Nem alvásparalízis, mert 1x pl az ablakon át megnéztem egy ott parkoló autó rendszámát, majd a visszatérés után leellenőriztem és stimmelt. Alvásparalízisnél ilyen nincs.
Egyébként bármikor vissza tudsz térni bármilyen messziről 1 pillanat alatt, hasonló mint amikor tudod hogy álmodsz és fel akarsz ébredni.
Testelhagyásnál is megvannak a végtagjaid de csak érzetre, azaz pl a "szemed" elé tudod emelni a kezed, de nem látod csak érzed hogy ott van. A mozgás sem olyan hogy lábra állsz és elindulsz, mivel a fizikai végtagjaid nem állna rendelkezésre. Én először csak odáig jutottam hogy nagy nehezen legördültem az ágyról, vagy mikor nagyon fel akartam állni "nekizuhantam" a szemközti falnak.
A környezetet teljesen tisztán érzékeled, mint normálisan, de van egy fajta fura fénytörés és néha oda nem illő dolgok, történések, hangok amik egyébként a valóságban nincsenek ott.
Itt egy jó leírás, kb 10-15 éve olvastam először:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!