Van egy osztálytársam, néha nagyon megijeszt a történeteivel. egy darabon együtt mentünk haza, és ilyeneket mesélt, hogy az egyik barátjával sétált és egyszer csak valami ellökte a másik srácot és egy nagy seb lett a lábán, és látta, hogy egy nagy madár szerű ember volt(démon) meg azt mondta, hogy érzi, hogy a gonosz beleköltözött, de neki olyan erős a tudatalattija, hogy nem tud neki ártani és letudja győzni stb. Meg h elsétál egy lámpa alatt akkor az lekapcsol mert valamilyen energiát bocsájt ki. Meg vihar volt és a levelek emberi alakot vettek fel előtte és mondanivalójuk volt. Szóval látja a "gonoszt" és aki vele van azzal mindig baj történik. Konkrétan velem még nem történt semmi amikor vele voltam, de majdnem elütöttek.
Szerintetek beteg? :/ kicsit kezdek félni tőle :$ próbálom kerülni a társaságát de valahogy mindig ott van ahol én :|
Lehet hogy inkább lelki mintsem elmebeteg. Lehet hogy depressziós és próbál találni valamit amitől különlegesnek érzi magát. És mivel nagyon tetszik neki hogy ilyen különleges, előbb-utóbb a rabjává válik. Egyre több dolgot képzel be és végül teljesen elhiteti magával hogy ezek valósak. Talán csak egy kis társaságra van szüksége. De lehet hogy tényleg valamilyen mentális betegség van a háttérben. Talán skizofrénia. De nehéz így bármit is mondani.
2012. nov. 25. 23:21
2/11 anonim válasza:
Nem, ilyen nem létezik. Az osztálytársadnak jó a fantáziája.
2012. nov. 25. 23:25
3/11 anonim válasza:
Szerintem így akar felszedni téged, mert tudja, hogy hiszékeny vagy.
2012. nov. 26. 07:51
4/11 anonim válasza:
Hogyan lehet kezelni?
Gyógyszerrel.
2012. nov. 26. 13:48
5/11 anonim válasza:
Kamu.
2012. nov. 26. 14:49
6/11 anonim válasza:
Én csak annyit mondok, hogy jobb lessz ha az eget figyelemmel kíséret, mert ilyen esetekben gyakran onnan várható a támadás
2012. nov. 26. 19:05
7/11 anonim válasza:
Például kamuzik, mert önértékelési problémái miatt megfelelési kényszere van és így próbálja érdekesebbnek mutatni magát. A legjobbakkal is megesik. Ne higgy el neki semmit.
2012. nov. 27. 11:06
8/11 anonim válasza:
Ezt így a távolból nem lehet megmondani, vagy beteg, vagy csak szórakozik veled, vagy valami más. Én nem mászkálnék vele. Mert minek???
2012. nov. 29. 18:11
9/11 anonim válasza:
ha ezt komolyan gondolja ... pszichiáter
2012. dec. 1. 20:24
10/11 anonim válasza:
én hiszek az ezotériában,de ez az egész sztori egy kamu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!