Léteznek szellemek? Azaz démonok?
Figyelt kérdés
Az egyik soztály társam nagyon beijesztett a kísérletekkel...ti hisztek benne? (bár lehet jobb, ha nem tudom) xd:D2012. nov. 29. 16:37
12/13 jankuci97 válasza:
vannak megmagyarázhatatlan jelenségek az biztos. Én személy szerint a szellemekben és démonokban nem hiszek, inkább valami...természetfelettiben, azt hiszem.:)
Szerintem létezik valami felsőbb dolog....:)
13/13 anonim válasza:
Ha szívem szerint válaszolnék, az sértegetés lenne, mellyel az ide írok szellemi akadályozottsági státusát illetném keresetlen szavakkal.
Igen, léteznek szellemek, de nem kell aggódni. Nem tudnak senkiben sem kárt tenni. Ahhoz, hogy bárki élővel érintkezhessenek, hihetetlen nagy energiára lenne szükség; amivel ők nem rendelkeznek.
"A démon eredetileg istent jelentett (görögül: δαίμων). Később az isteneknél alacsonyabb, az embereknél magasabb rendű lényeket jelölték ezzel a névvel." Szerintem sértés így beszélni róluk, ahogy a kérdező tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!