Ti mit gondoltok a világvégéről?
Figyelt kérdés
sok dolgot hallotam már róla és nem tudom mit higgyjek , és talán 1 picit el is hiszem és félek h valóban megtörténik.. ti mitgondoltok róla?://2012. nov. 14. 16:58
11/18 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi. Csak 2000 után legalább 4 világvége volt, és egyszer sem következett be, szóval szerintem most sem fog. Egyébként most valami nullsíkkal hülyítenek. Amúgy ennyire pontosan ők nem tudhatják. Nem, ezt csak valaki kitalálta, hogy a következő években legyen az embereknek miben elmélkedni. Röviden: szerintem nem lesz!
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
A tanárunk elmesélte hogy: a maják ténYleg megjósolták
a világ végét,de nem biztos hogy a mi idöszámításunk
szerint.Magyarul: míg nálunk 2012.12.21-lesz addig
valahol másutt teljesen más,mert a mi időszámításunk elmesélte
Krisztus hoz kötődik , valahol egy csatához.így nem tudhatjuk
mikor jön el.Amúgy is Jézus el fog jönni és tudatja velünk
az ítéletet világ vége előtt. Nyugi!
14/18 Wolfox20 válasza:
Szerintem nem lesz.
Most még. De ahogyan az emberiség halad, és szennyezi a környezetet, előbb-utóbb biztosan bekövetkezik majd.
15/18 anonim válasza:
Én őszintén szólva várom a világvégét. Annyi blődség, agymenés és forgatókönyv született, hogy mostmár tényleg érdekel hogyan is lesz/lenne. Ilyen könnyen persze nem úgy sem ússzuk meg. Kár örülni! Háhá.
16/18 anonim válasza:
Most hülyének fogok tűnni de én valamilyen szinten várom a világvégét. Egyrészt, mert nem kéne itt sinylődni tovább, másrészt meg elfelejthetek örökké egyes embereket, és megszabadulnék a földi terhektől. nem kéne minden nap robotolni, és egyebek. egyébként meg csak a 10 % fog állítólag meghalni, azok meg én szerintem az öngyilkosok lesznek akik félnek ettől a világvégétől, és még előtte inkább megölik magukat.
17/18 anonim válasza:
hát... én még itt vagyok :D De csak röhögtem az egészen, semmi reális indok nem volt rá.
18/18 világvége1 válasza:
2300 körül fog kihalni az emberiség a globális felmelegedés következtében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!