Ti mit gondoltok a világvégéről?
Szerintem a világvége már itt van. 2000-ben kezdődött igazán. Akkor lett vége talán még egy viszonylag emberi korszaknak. Az elmúlt 12 évben nem sok pozitív dolog történt, ha csak a médiát figyeljük. Az agymosás zajlik. Nagyon módszeresen, szuggesztíven manipulálnak. Müller Péter szerint ez a mostani korszak a vaskorszak, tehát az utolsó. A civilizáció teljes pusztulása, értékválság, dekadencia.
És a természet közömbössége az ember iránt is egészen figyelemreméltó. Nem tudom, hogy volt-e valaha ennyi katasztrófa, mint manapság.
Hát, kíváncsi vagyok, mi lesz még ebből. De nagyon remélem, hogy ettől csak jobb lesz. Ha nem is pontosan december 21.-én, biztosra veszem, hogy hamarosan. Valami mindenképp történni fog, mert ez már nem mehet így. Csak hát ugye, az emberek akkor kapnak észbe, amikor már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!