Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valaki segítene nekem telkinéz...

Valaki segítene nekem telkinézis témában?

Figyelt kérdés
ma van két napja hogy elkezdtem gyakorolni a PSI Wheel-t de nem mozdul...Szerintem nem koncentrálok eléggé. Olyan valakit keresek, aki szívesen segítene nekem, tapasztalatait, élményeit elmondá ezzel kapcsolatban. NORMÁLIS VÁLSZOKAT KÉREK! AKI NEM HISZ BENNE, AZ NE VÁLASZOLJON!!!!!

2012. nov. 11. 08:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert SENKI nem ért hozzá. Senki, SOHA nem bizonyította. Ha bizsergést érzel a homlokodban minden koncentráció közben én neurológust keresnék, nem ide írogatnék baromságokat.

Komolyan. Miért nem fordítjátok ezt az időt valami tényleg hasznos és lehetséges dolog megtanulására? Vagy könnyebb olyan dologgal foglalkozni, amiben elég hinni??

2013. márc. 21. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!