Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudom forgatni a...

Hogyan tudom forgatni a papírt az elmém segítségével? Többi lent

Figyelt kérdés
egy ismerősöm megtudja csinálni,h egy radírba(vagy tökmind1 mibe) beleszúr egy tűt,a tűre a súlyvonalak segítségével pontosan középre egy kis papír négyzetet,odarakja a kezét,és pár pillanat múlva tudja forgatni.hogy lehetséges ez?és mire gondoljak,h tudjam forgatni?(nem kamu,van róla videó,1.5 óráig csinálta,aztán megunta)

2012. okt. 28. 13:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

"legjobb tudásom szerint,azért az ebonitrúd még mindig nem tud műanyagot mozgatni,"

Elégséges a legkisebb töltésfelhalmozódás a forgatandó tárgy. Akkor is, ha ólomból van, csak lassabban fog mozogni. Azért egy tű hegyére van illesztve a súlypontjánál, hogy ki legyen küszöbölve a test súlya és a súrlódás, a legkisebb ráhatástól elmozduljon. A sztatikus elektromosság pedig pont az a nagyságrend, amely ezek után domináns.

Szerintem ez még mindig sokkal hihetőbb, mint hogy a gondolat erejével irányítanák a cuccot.

2012. okt. 28. 15:37
 22/40 A kérdező kommentje:

nos belátom,talán így van,de mint írtam,kérlek ülj,és próbáld ki.ha csak ennyin múlna az egész,akkor nem kéne 2 hét ahhoz,h megtanuld.

#20,ink nem is reagálok,a világ pont az ilyen emberek miatt tart ott,ahol

2012. okt. 28. 15:45
 23/40 anonim ***** válasza:
Inkább pont az olyan buták miatt, mint te :P
2012. okt. 28. 15:58
 24/40 A kérdező kommentje:
mért jó az neked ha másokat lebutázol?ilyenkor boldog vagy?elégedett?úgy érzed hasznosabb tagja vagy a társadalomnak,azáltal,h másokat sértegetsz?csak mert pszichológiát tanulok,és mindig érdekelt az emberek ilyesfajta megnyilvánulása :D szóval kifejtenéd,ilyenkor mi megy végbe benned?
2012. okt. 28. 16:09
 25/40 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindenki felett állónak érzem magam és olykor el is élvezek rá. Ez mit jelenthet ?:S
2012. okt. 28. 16:12
 26/40 A kérdező kommentje:
xDDgondolom sokszor ejakulálsz
2012. okt. 28. 16:17
 27/40 anonim ***** válasza:
Azt hittem segítesz :(
2012. okt. 28. 16:18
 28/40 A kérdező kommentje:
jó tett helyébe jót várj:3
2012. okt. 28. 16:23
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Az egely kerékre és szkeptikus kifejezésekre rákeresve találhatsz hasonló sarlatánságokra épülő baromságokat. Több különböző ember is "feltalálta" a világ minden táján, alapjában véve psy wheel néven futnak.
2012. okt. 28. 16:55
 30/40 anonim ***** válasza:
Ha csak 1,5 óra után unta meg akkor elég szerencsétlen ember, amúgy várjuk róla a linket (ugyanis nem kamu).
2012. okt. 28. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!