Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudom forgatni a...

Hogyan tudom forgatni a papírt az elmém segítségével? Többi lent

Figyelt kérdés
egy ismerősöm megtudja csinálni,h egy radírba(vagy tökmind1 mibe) beleszúr egy tűt,a tűre a súlyvonalak segítségével pontosan középre egy kis papír négyzetet,odarakja a kezét,és pár pillanat múlva tudja forgatni.hogy lehetséges ez?és mire gondoljak,h tudjam forgatni?(nem kamu,van róla videó,1.5 óráig csinálta,aztán megunta)

2012. okt. 28. 13:40
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
amúgy meg volt a tv-ben is,nem tudom melyik csatornán,talán a naplóban,vagy aktívban,h a riporternő elment vmi csávóhoz,aki ilyesmikkel foglalkozott.elé rakott egy hasonló elven alapuló tárgyat.egy kör alakú recés szélű műanyagdarab,közepén egy fém rúd tartotta.a csaj odarakta a kezét behajlítva,és megkérte a csávó h gondoljon arra,h mozog,és elkezdett mozogni.mivel műanyag,ezért SZIGETELŐ,vagyis ilyen elektron átmenet,meg nem tom mi teljesem kizárva.
2012. okt. 28. 14:49
 12/40 A kérdező kommentje:

[link]

" Szúrjunk egy tűt vagy egy hegyes tárgyat egy stabil talapzatba És tegyünk rá egy körül belül 10 cm x 10 cm -es négyzet alakú papírt. Ha ez megvan, akkor már csak forgatnunk kell. Na itt kell bevetnünk a 3 fő "kelléket". A Hitet, Türelmet, Koncentrációt. Lássuk ahogy a papír el kezd forogni, legyen a testrészünk a papír. Ezt körül belül két hét alatt lehet elérni. "

2012. okt. 28. 14:52
 13/40 anonim ***** válasza:

Az ebonitrúdról nem hallottál még? Azt szokták szőrméhez dörzsölni, hogy a töltéseket szétválasszák. A legtöbb tankönyvben az elektrosztatika résznél ez a legelső kísérlet, a tanárok be is mutatják.

Földhöz közelibb példa: a száraz hajad is szigetelő, meg a pulóvered is, mégis szikráznak, ha összedörzsölöd őket.

2012. okt. 28. 14:55
 14/40 anonim ***** válasza:
TTT - és én még azt hittem, hogy ez a Tiltott, Tűrt, Támogatott... Mindegy, több hétnyi szabad időm és türelmem nekem nincs ehhez. Ha másnak igen, csak hajrá, szurkolok neki! :)
2012. okt. 28. 14:58
 15/40 A kérdező kommentje:

-.-

legjobb tudásom szerint,azért az ebonitrúd még mindig nem tud műanyagot mozgatni,és mi van,ha a töltések miatt sikerül a gyakorlat?kérlek titeket,üljetek le,próbáljátok ki,gondolom mindenkinél van tű,papír,meg vmi stabil dolog,amibe a tűt szúrhatod.ha vkinek kapásból ment,kérem jelezze!

2012. okt. 28. 15:01
 16/40 anonim ***** válasza:
Te sehogy, mert a buták nem tudják.
2012. okt. 28. 15:01
 17/40 A kérdező kommentje:
és mégis mért lennék buta?:Oezt miből szűrted le?abból a pár mondatból,amit itt leírtam?ennyi tehetséggel lottóznod kéne,nem idióta kommenteket írni
2012. okt. 28. 15:04
 18/40 anonim ***** válasza:
Abból, amit kérdeztél.
2012. okt. 28. 15:10
 19/40 A kérdező kommentje:

tehát attól,h te nem hiszel valamiben,és a másik igen,akk alapból hülye?

ennyi empátiával,gondolom nem vagy vallásos(tegyük hozzá,én sem) gondolom az összes hívőt szintén hülyének tartod.

feltételezem magadat teljesen kiegyensúlyozott,értelmes embernek tartod,rengeteg jóindulattal.

http://www.youtube.com/watch?v=CwucxrQLvRI

http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ

2012. okt. 28. 15:17
 20/40 anonim ***** válasza:

"tehát attól,h te nem hiszel valamiben,és a másik igen,akk alapból hülye? "

Így van.

A videóidról meg csak azt kérdezem, láttál már filmet?

2012. okt. 28. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!