Bromkrezol kérdése:
Behorpadt az aurám, mit csináljak, hogy rendbe jöjjön?
Figyelt kérdés
Voltam aurafotózáson, és kiderült, hogy horpadt az aurám! Aztán elmentem egy auralátóhoz és ő is szörnyülködött, hogy hiányzik belőle egy darab. Kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz így velem.2012. okt. 2. 21:18
21/29 anonim válasza:
Keress fel egy aura-karosszéria lakatos-tisztánlátó_fény-hidegburkoló reiki mestert. 3-4eFt-ból kijössz, meg azért napközben kínáld meg kávéval kólával.
22/29 anonim válasza:
önjavító az aurád, ne aggódj!
ha siettetni akarod akkor kérd meg az őrangyalodat hogy töltse fel :)
23/29 mustafa33 válasza:
Persze hogy behorpadt, a barátod behorpasztotta. Minden dugás után behorpad ott. Ha megjön az majd kihorpasztja. Ja vagy fiú vagy? Akkor majd a trutyival kinyomódik.
24/29 anonim válasza:
Köszönjük szépen a kérdést, és a válaszokat is.
Könnyesre röhögtük magunkat :))
26/29 anonim válasza:
fújd amilyen erősen bírod!Majd kihorpad :)
27/29 anonim válasza:
Na és mennyit fizettél a szélhámos fényképező trükkért?
Na és a HÍRŐS Szélhámos aura látónál mennyit pengettél? képzelem milyen jót nevettek a markukba!
Ha a fejed tetején horpadt mondjuk be, akkor viszont már egyáltalán nem csodálkozom.... hogy ilyen butaságokban hiszel és még pénzt is adtál érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!