Bromkrezol kérdése:
Behorpadt az aurám, mit csináljak, hogy rendbe jöjjön?
Figyelt kérdés
Voltam aurafotózáson, és kiderült, hogy horpadt az aurám! Aztán elmentem egy auralátóhoz és ő is szörnyülködött, hogy hiányzik belőle egy darab. Kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz így velem.2012. okt. 2. 21:18
2/29 anonim válasza:
Karamboloztàl? Menjél auralakatoshoz,utána pedig aurafènyezöhöz!
3/29 anonim válasza:
Utat, Atlantai fénynyűvő vagyok.
Meg távszereltem, jobb, mint újkorában.
Csak 500000 ft-ot kérek, további jó aurahasználatot.
6/29 anonim válasza:
A válsz egyszerűbb logikusabb mint hinnéd...Ki kell kalapálni,egy megszentelt kalapáccsal. Potom 100000Ft-ért fel is szentelem a sima hétköznapi kalapácsodat.
László jósnő.
7/29 anonim válasza:
Bambi vagyok a, sumér jósnő!
Csakrakozmetikát,és auradauert vállalok!
Ha kellek,küld a TRANZ szót üzenetben!
8/29 anonim válasza:
Hát nem irigyellek.Én még ilyet nem hallottam.Vizsgáltasd ki magad,lehet valami komoly bajod van,de lehet,hogy nem ártana felkeresned Csernus doktort.
9/29 anonim válasza:
Ha komolyan kérdezel ilyeneket tényleg keress fel egy igazi pszichológust vagy pszichiátert. Ne parát hanem olyat aki VALÓDI egyetemet végzett. Szerintem kamu a kérdés, ennyire nem lehet valaki naív. Aura nem létezik, ezek a ,,látók" meg fotósok viszont jól élnek ebből.
10/29 anonim válasza:
Ezt a kérdést inkább a humor kategóriába kellett volna rakni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!