Mit jelent festékként élni a falon?
Az hogy egy pillanat alatt átélsz évek eseményeit, mintegy villanásszerűen.
A salvia meg szerintem pöpec nekem bejött amikor 5 éve próbáltam. Ha iszol is előtte néhányat akkor olyat fogsz röhögni hogy az 10 pontos. Persze szalviát már nem lehet kapni mert egy illegitim rendelettel betiltották az árusítását.
Onnan eltűntek, de azért könnyen megtalálható.
A festékként létezésen én is elgondolkodtam. Érdekesen hangzik. Én megkérdezném attól aki átélte, hogy a festékek szoktak-e enni, hugyozni. Vagy aludni egyáltalán? Ha ezt évekig átélte, akkor a sok hosszú este mit csinált, amikor nem történt semmi nem volt mit figyelni. És az hogy van, hogy látja magát a szemközti falon? Vagy az már egy másik festék? Persze lehet hogy nem hall és nem lát semmit, nincs is füle, szeme. Vagy van? És orra is, érzi a szagokat?
Az különben félreértés, hogy a fogyasztás után érezte ezt évekig. A rövid, 15-30 perces élmény hatása alatt élte át az éveknek tűnő élményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!