Hogyan lehetne teleportálni tárgyakat mit kell hozzá tenni?
Figyelt kérdés
Csak normális hozzáértő emberek válaszát várom!2012. aug. 14. 21:10
11/16 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy a teleportálás gyakorlatilag információ másolása, szóval ezt a robbanós dolgot nemigazán értem.
12/16 anonim válasza:
Amugy a világ legokosabb embere (nemugrik be a neve) csinált egy olyat hogy 2008-ban a szülinapján elküldött egy levelet de ugy hogy azt 2015-ben küldje el teleportáloknak és kiderült 2015-ben még nincs teleport!
14/16 anonim válasza:
A teleportálás úgy megy, hogy valaki a gondolata erejével az adott tárgyat atomjaira, sőt energiává bontja szét, így mint energiát átirányítja a másik helyre, és ott vissza materializálja. Ez komoly.
15/16 anonim válasza:
Kérdezz meg valami fizikust vagy biológust ha hozzáértő választ vársz. Olyanok válasza akik iskolázatlanul álmodoznak nemlétező dolgokról nem sokat ér. Ha az érdekel, hogy tudatlan emberek miért vonzódnak az ilyen misztikus butaságokhoz akkor pedig kérdezz pszichiátert vagy pszichológust.
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!