Hogyan kell teleportálni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 22:42
1/41 czibles válasza:
liter házipálesz húzóra.
garantáltan teleporttal mész haza.
2/41 anonim válasza:
Kránai teleportálásra vagy tergilisre gondolsz?
3/41 anonim válasza:
Szólj Scottynak!
Beam me up, Scotty!
Esetleg átsugárzást kérek Scotty, de azt lehet nem érti meg)
4/41 tetris válasza:
A teleporrtálás módszere:
Ránézel a levágott lófejre, és közben hangosan ezt mondod:
-Na, te levágott, véres, gülledt szemű lófej! Most azt akarom, hogy repülj át a téridő-kontíniumon, és jelenj meg Paszulyrotyogóson a Rézműves Kevinkosztner gatyájában.
Ezt el kell mondanod annyiszor, amíg meg nem nyílik a tér és az idő. Ha megnyílt, na akkor aztán gyorsan ugorj el kicsit oldalra, nehogy te is teleportálódj Rézművesékhez.
5/41 A kérdező kommentje:
Én Bivalybasznád-alsóra akarok így menni.
2011. jan. 23. 23:36
6/41 anonim válasza:
Ez esetben szerintem mindenképpen hallgass az első válaszolóra!
7/41 A kérdező kommentje:
Ilyen sok jó választ nem is reméltem! Már el is kezdtem a teleportálást. :D
2011. jan. 23. 23:49
8/41 anonim válasza:
Zsupszkulccsal. Vagy hop-porral.
9/41 anonim válasza:
Ez a piás módszer nagyon ott van! Nekem kissé szaggatott, így nem volt tökéletes a teleport, de majd gyakorolom. :)
10/41 anonim válasza:
Bivalybasznád-alsóra csak azok juthatnak el, akik erősen tiszta szívvel hisznek a létezésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!