Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » "Megláttam" a lottószámokat...

Antimod kérdése:

"Megláttam" a lottószámokat közvetlenül a húzás előtt. Hogyan lehet fejleszteni ezt az intuíciót?

Figyelt kérdés

Még évekkel ezelőtt történt, hogy együtt néztem a lottósorsolást a családdal (ez ritka esemény), és akkoriban sokszor furcsa előrelátásokat tapasztaltam meg.

Ez alkalommal minden szám húzása előtt (még nem indult el a gép) bemondtam, hogy melyik számot húzzák ki. Hirtelen úgy éreztem, hogy tudom, melyik számok jönnek. Az első hármat el is találtam (ennek esélye 1:117480), a negyediknél az 5-ös helyett az 55-öst húzták ki, az utolsó teljesen más lett.

Nem az a célom, hogy megnyerjem a lottót (egyrészt ehhez órákra kellene előre "látnom", másrészt más célok mozgatnak, bár nem volna rossz), hanem szeretnék minél több ilyen intuíciót megélni, mert úgy érzem, rájuk tudnék hangolódni, és sokszor a segítségemre volnának.

Kétféle választ szeretnék kapni:

1. Aki járatos a megérzések témájában, attól azt kérdezem, hogyan lehet fejleszteni ezt a képességet? Hiszen tudtommal mindenkiben megvan.

2. Aki tagadja minden nem anyagi jelenség, pl. az intuíció létezését, az mivel magyarázza ezt a meglehetősen meglepő találati arányt? Ismétlem, annyira biztos voltam a majdani találataimban, hogy hangosan bemondtam a számokat a családnak, ráadásul akkoriban sok ilyen apró megérzésem helyesnek bizonyult.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 10. 14:06
1 2
 11/11 anonim válasza:
Velem is volt ilyen,ami a kérdezővel.Ugyanígy család előtt mondtam be a számokat és ötösön négy bejött,csak mivel nemadtam fel lottót így csak keseregtem egy sort.Igenis,van ilyen.
2023. ápr. 23. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!